Srijeda, 25. svibnja 2022.

U tijeku su radovi na spojnoj cesti prema koprivničkom Kampusu

Radovi podrazumijevaju izgradnju prometnice, staze i javne rasvjete u dužini od 70-ak metara te izgradnju kabelske kanalizacije

Preporučujemo

Zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž i pomoćnik pročelnika Upravnog odjela za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo Mario Perković, obišli su tijekom današnjeg dana radove na izgradnji spoja postojeće prometnice u kompleksu Kampusa i Peteranske ceste u Koprivnici.

Investitor predmetnih radova je Koprivnica, a izvođač radova Koming Koprivnica.

Troškovi iznose 595.000 kuna s PDV-om u što su uračunati troškovi izgradnje, stručnog nadzora građenja, elektro stručnog nadzora kao i troškovi koordinatora zaštite na radu za vrijeme izvođenja radova.

– Izgradnjom predmetnog spoja napravit će se poveznica između postojeće prometnice u kompleksu Kampusa, prometnica koja vodi prema građevini Inkubatora kreativnih industrija i izgrađenog kružnog toka prometa na Peteranskoj cesti – istaknuli su iz koprivničke gradske uprave.

Na ovaj način će se urediti, do sada neasfaltirani dio, a s kojim će se kompleks Kampusa povezati s mrežom državnih, odnosno gradskih prometnica.

Radovi podrazumijevaju izgradnju prometnice, staze i javne rasvjete u dužini od 70-ak metara te izgradnju kabelske kanalizacije do kraja postojeće prometnice u kompleksu Kampusa, a završetak radova očekuje se tijekom rujna.

- Advertisement -

Najnovije objave