Četvrtak, 29. veljače 2024.

U Varaždinu održan prijem za mons. Tomu Vukšića, nadbiskupa i metropolita Vrhbosanske nadbiskupije

Zaklada povodom obilježavanja četvrte obljetnice svoga postojanja u Varaždinu organizira donatorsku večeru na kojoj se prikupljaju sredstva za uređenje Vrhbosanskog bogoslovnog sjemeništa u Sarajevu

- Oglas -

Gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj i predsjednik Županijske skupštine Varaždinske županije dr. sc. Josip Križanić su u petak u privremenoj Gradskoj vijećnici u Varaždinu primili mons. Tomu Vukšića, nadbiskupa i metropolita Vrhbosanske nadbiskupije, ujedno i predsjednika Upravnog odbora Zaklade Vrhbosanske nadbiskupije.

Zaklada povodom obilježavanja četvrte obljetnice svoga postojanja u Varaždinu organizira donatorsku večeru na kojoj se prikupljaju sredstva za uređenje Vrhbosanskog bogoslovnog sjemeništa u Sarajevu, a kojoj prethodi i sveta misa u varaždinskoj Katedrali Uznesenja Blažene Djevice Marije na nebo koju će predvoditi mons. Tomo Vukšić i varaždinski biskup mons. Bože Radoš.

Ova Zaklada sa sjedištem u Vukovaru već četiri godine pruža potporu u provođenju humanitarnih aktivnosti usmjerenih na dobrobit bolesnih, starih i nemoćnih osoba, djece i mladih te aktivno pomaže projekte u Republici Hrvatskoj i Vrhbosanskoj nadbiskupiji.

- Oglas -

Na prijemu su bili i članovi Upravnog odbora Zaklade: mons. Slađan Ćosić, preč. Vladimir Pranjić, Josip Dabro, član Upravnog odbora i upravitelj Zaklade, Marinko Beljo, član Upravnog odbora i voditelj ureda Zaklade, don Ivan Tolj, prijatelj Zaklade, te Lidija Augustinović.

Više fotografija možete pogledati OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti