Nedjelja, 7. kolovoza 2022.

Učenici OŠ ‘Braća Radić’ s polaznicima Centra Svitanje proveli projekt ‘Zrake ljubavi’

Protekle tri godine njegovali smo međusobne odnose, razvijali uzajamno poštovanje, toleranciju i ostvarili smo socijalne kontakte. Učili smo jedni od drugih, a uz sve to dobro se zabavljali, rekla je učiteljica Vesna Mlinarić

Preporučujemo

Učenici 4.c razreda Osnovne škole ‘Braća Radić’ iz Koprivnice u protekle su tri godine sa svojom učiteljicom Vesnom Mlinarić provodili projekt ‘Zrake ljubavi’, u kojeg su bili uključeni zajedno s polaznicima Centra Svitanje.

Ovog ponedjeljka učenike 4.c posjetili su mali prijatelji sa svojim odgojiteljicama, a stigao je i ravnatelj Mladen Fajdetić. Učenici su bili sretni što su mogli svoje prijatelje ugostiti u svojoj školi.

– Najprije smo u našoj učionici imali mali program u kojem su sudjelovali učenici 4.c razreda, ali i naši prijatelji su nam pripremili iznenađenje. Zajedno smo se prisjetili početaka zajedničkog projekta. Sve ciljeve smo ostvarili. Protekle tri godine njegovali smo međusobne odnose, razvijali uzajamno poštovanje, toleranciju i ostvarili smo socijalne kontakte. Učili smo jedni od drugih, a uz sve to dobro se zabavljali. Za kraj druženja otišli smo u našu sportsku dvoranu gdje smo zajedno odigrali igru graničara. Vrijeme u druženju i igri je brzo prošlo, ali sretni smo jer smo kroz ove tri godine upoznali nove prijatelje i stekli nova znanja i iskustva – istaknula je učiteljica Vesna Mlinarić.

- Advertisement -

Najnovije objave