Subota, 15. lipnja 2024.

Učenici OŠ Koprivnički Ivanec prikupili 216 kilograma prehrambenih namirnica za koprivničku Socijalnu samoposlugu

Akciju su organizirali učenici u suradnji s mentoricom Mateom Sodar i koordinatorom projekta Antonijom Habajec

- Oglas -

U petak, 20. studenog, u sklopu projekta Mali humanitarko Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije, u OŠ Koprivnički Ivanec organizirana je akcija prikupljanja donacija prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština.

Akciju su organizirali članovi učeničke skupine Mali humanitarko u suradnji s mentoricom Mateom Sodar i koordinatorom projekta Antonijom Habajec.

Vrijedni učenici Patricija Milanović, Filip Mesar, Ena Vranešević, Lejla Krtanjek, Magdalena Vrabelj, Izidor Čoklica, Rafael Balaško i Marijan Marić uz svesrdnu pomoć njihovih kolega, a i nastavnika koji su se akciji pridružili donacijama, prikupili su 216 kilograma prehrambenih namirnica i 107 komada higijenskih potrepština.

- Oglas -

Akcija prikupljanja donacija prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština u OŠ Koprivnički Ivanec

Sve što je prikupljeno podijelit će se korisnicima Socijalne samoposluge koprivničkog Crvenog križa uoči nadolazećih blagdana.

– Zahvaljujemo od srca svima na trudu i angažmanu čime su doprinijeli da osobama u potrebi možemo kontinuirano pružati podršku podjelom osnovnih prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština – istaknuli su iz koprivničkog Crvenog križa.

Akcija je organizirana kao zamjena za sudjelovanje učenika u radu koprivničkog Crvenog križa s obzirom na to da učenici zbog epidemioloških mjera, a radi sprječavanja širenja zaraze koronavirusom, nisu u mogućnosti doći u Gradsko društvo Crvenog križa i pomagati djelatnicima i volonterima prilikom podjele paketa korisnicima.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti