Petak, 12. srpnja 2024.

Učitelj OŠ Đurđevac Nikola Mihočka dobitnik je Godišnje nagrade Ministarstva znanosti i obrazovanja

Učitelj Nikola Nihočka autor je sedam kompleta udžbenika iz informatike te priručnika za pripremanje učenika za natjecanja

- Oglas -

U petak, 2. listopada, Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je popis dobitnika nagrada pod nazivom Godišnje nagrađivanje odgojno-obrazovnih djelatnika, a među 504 nagrađena odgojno-obrazovna djelatnika iz Hrvatske našao se i učitelj đurđevačke Osnovne škole Nikola Mihočka.

– Učitelj Nikola Mihočka u našoj školi predaje informatiku, a voditelj je i mnogih školskih projekata (Dabar, Šah uz školu, Code week,…), autor je sedam kompleta udžbenika iz informatike te priručnika za pripremanje učenika za natjecanja. Bio je mentor državnom prvaku, a dobio je i nagradu za najbolji rad na međunarodnoj CARNet-ovoj korisničkoj konferenciji – istaknuli su iz OŠ Đurđevac.

Također, učitelj Mihočka je voditelj Županijskih stručnih vijeća učitelja informatike u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, voditelj Centra izvrsnosti za informatiku u BBŽ, tajnik Zajednice tehničke kulture Đurđevca i predsjednik je đurđevačkog Šahovskog kluba Picok.

- Oglas -

U veljači ove godine unaprijeđen je u zvanje, učitelj savjetnik.

Dodjelu nagrada i ove godine organizira Ministarstvo znanosti i obrazovanja na međunarodni Dan učitelja, u ponedjeljak, 5. listopada, a zbog epidemiološke situacije održat će se u virtualnom okruženju.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti