Srijeda, 21. veljače 2024.

Učitelj Tihomir Pleša jedini u županiji promaknut u zvanje izvrsnog savjetnika

Učitelj je kazao kako je iznimno zadovoljan što je došao na ovaj stručni nivo i dodao kako je pri tome bila važna podrška kolega i kolegica u školi. Posebno je istaknuo činjenicu kako je on trenutno jedini učitelj u cijeloj Koprivničko-križevačkoj županiji s ovim postignućem

- Oglas -

Gradonačelnik Mario Rajn održao je prijem za učitelja Područne škole Vojakovački Osijek Tihomira Plešu koji je od strane Agencije za odgoj i obrazovanje promaknut u zvanje izvrsnog savjetnika, izvijestio je Ured gradonačelnika.

Učitelj Tihomir Pleša već trideset godina radi u ovoj područnoj školi, koja je u sastavu Osnovne škole Ljudevita Modeca, no specifičnost ove škole je da se nastava izvodi u četverorazrednoj kombinaciji što predstavlja poseban izazov za učitelja budući da istovremeno uči učenike od prvog do četvrtog razreda u jednom prostoru.

Gradonačelnik je tom prilikom uputio čestitke na napredovanju i samoj činjenici da je njegov rad i trud prepoznala Agencija za odgoj i obrazovanje te ga promaknula u zvanje izvrsnog savjetnika. Naglasio je da mu je neizmjerno drago da Križevci imaju jednog učitelja izvrsnog savjetnika, koji osim svog besprijekornog i motiviranog rada s učenicima, na brojne druge načine doprinosi zajednici.

- Oglas -

Učitelj je kazao kako je iznimno zadovoljan što je došao na ovaj stručni nivo i dodao kako je pri tome bila važna podrška kolega i kolegica u školi. Posebno je istaknuo činjenicu kako je on trenutno jedini učitelj u cijeloj Koprivničko-križevačkoj županiji s ovim postignućem.

Da je učitelj ponos cijele Osnovne škole Ljudevita Modeca naglasio je ravnatelj Tomislav Bogdanović napomenuvši kako je ovdje riječ o zaista kontinuiranom izvrsnom radu s djecom te kako je učitelj Tihomir Pleša ovo napredovanje zaista zaslužio.

S učiteljem su u pratnji bili i njegovi učenici koje je predstavila predsjednica razreda Maja Crnčić, a svi redom hvalili su svog učitelja, njegov trud i rad. Prijemu je prisustvovao i pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti