Utorak, 28. rujna 2021.

Udruga Podravska gruda iz Rasinje organizira besplatne radionice sviranja djembe bubnjeva

Planira se odraditi više od tri stotine različitih osnovnih i naprednih vježbi te 32 zapadno-afrička ritma sa svim dionicama i još mnogo toga

Preporučujemo

U prostorijama općinskog Centra za kulturu, tradiciju i edukaciju u Rasinji, udruga Podravska gruda organizira besplatne radionice sviranja djembe bubnjeva.

Planira se odraditi više od tri stotine različitih osnovnih i naprednih vježbi te 32 zapadno-afrička ritma sa svim dionicama i još mnogo toga.

Radionice će se održavati četvrtkom poslijepodne, a preporučuje se da polaznici imaju 16 godina i više. Voditelj radionica će biti poznati hrvatski bubnjar i etno muzičar, Krešimir Oreški.

Broj polaznika je ograničen na 20, nije potrebno muzičko predznanje, a prijaviti se mogu žene i muškarci.

Nakon završetka tečaja, polaznici će uvježbati jednu točku za zajednički nastup.

Zbog epidemioloških mjera osigurat će se mjerenje temperature, dezinfekcija ruku na ulazu, svaki sudionik/sudionica dobit će rukavice, masku i vizir te će biti osiguran razmak sjedenja od 2 metra.

Prijave u kojoj je potrebno navesti ime i prezime, adresu, dob i broj mobitela možete poslati na e-mail: mlinaric.j@gmail.com.

Sponzori ove radionice su HEP, Općina Rasinja i drugi, a koordinator aktivnosti je predsjednik udruge Podravska gruda, Josip Mlinarić.

Najnovije objave