Nedjelja, 29. siječnja 2023.

Udruga slijepih obilježila Međunarodni dan žena

Poticanjem socijalnih aktivnosti, iniciranjem druženja i stavljanjem naglaska na njegu sebe i svojih potreba korisnicama se želi ukazati na važnost brige o sebi, ukazati im da su vrijedne osjećati se lijepima i njegovanima

Preporučujemo

Udruga slijepih Koprivničko – križevačke županije svake godine obilježava Međunarodni dan žena kojim nastoji svojim članicama uljepšati dan i učiniti da se osjećaju posebno.

I ove godine Udruga je obilježila taj dan u skladu sa svim epidemiološkim mjerama te okupila članice na zajedničkom druženju.

– Uz ugodnu atmosferu, zajedničku kavu i razgovor, dan smo im upotpunili masažom leđa ili ruku u jednom koprivničkom salonu. Ovakvi tretmani su nešto čime se članice rijetko ili gotovo nikada ne počaste stoga je to bio dodatan povod da im ovaj dan uljepšamo i učinimo da se osjećaju dobro u svome tijelu. Za malo slatko užitka pobrinuli su se članovi Kluba muškaraca koji su ovim povodom izradili za svaku članicu prigodnu čokoladicu – izvijestila je Maja Koren Golub, tajnica udruge.

Dodala je kako se poticanjem socijalnih aktivnosti, iniciranjem druženja i stavljanjem naglaska na njegu sebe i svojih potreba želi korisnicama ukazati na važnost brige o sebi, ukazati im da su vrijedne osjećati se lijepima i njegovanima.

Ovim aktivnostima se podiže samopouzdanje naših članica i razvija resocijalizacija što je i cilj programa „Priprema, pozor, SAD (Samopouzdani, Atkivni, Društveni)!“, financiranog od Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, a u sklopu kojeg je organizirano obilježavanje Međunarodnog dana žena, priopćeno je iz Udruge slijepih.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti