Nedjelja, 2. listopada 2022.

Udruga udomitelja za djecu Osmijeh i Peski–Art Đurđevac izradili kalendar za 2021.

Kalendar se sastoji od naslovnice i 12 listova za svaki mjesec. Za ilustracije je iskorišteno 19 umjetničkih slika članova udruge Peski-Art

Preporučujemo

U sklopu projekta Ruka podrške i prijateljstva uz podršku i partnerstvo Grada Đurđevca i Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, udruga udomitelja za djecu Osmijeh je u suradnji s udrugom Peski-Art Đurđevac izdala prekrasan kalendar za 2021.

Kalendar se sastoji od naslovnice i 12 listova za svaki mjesec. Za ilustracije je iskorišteno čak 19 umjetničkih slika članova udruge Peski-Art Đurđevac, a naslovnicu ukrašava diptih Đurđevačke razglednice na kojoj su uklopljene sve znamenitosti Đurđevca.

Potrebno je istaknuti da je svojevrsna razglednica zajednički rad 14 članova udruge Peski-Art Đurđevac, nastala kao ilustracija Otvorene učionice za svojevrsnu monografiju Grada Đurđevca.

Ovaj kalendar samo je još jedan u nizu projekata već uhodane suradnje između udruge udomitelja za djecu Osmijeh i udruge Peski-Art Đurđevac koje najavljuju nove aktivnosti i u budućnosti.

Kalendar možete pogledati ovdje.

- Advertisement -

Najnovije objave