Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.

Uhićen biciklist koji je zbog parkiranja pokušao ubiti vozača automobila

Iako se prema prvim informacijama smatralo da je 42-godišnjak teško ozlijeđen, daljnjom medicinskom skrbi utvrđeno je da se radi o lakšim ozljedama

- Oglas -

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 67-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstvo u pokušaju.

Sumnja se da je osumnjičeni 67-godišnjak 8. travnja oko 11 sati, dolaskom do Strojarske ulice, naišao na nepropisno parkirani osobni automobil zbog kojeg nije mogao proći sa svojim biciklom.

U osobnom automobilu tada se nalazio 42-godišnjak s kojim je osumnjičeni ušao u verbalni sukob, a da bi mu potom, kada je 42-godišnjak izašao iz vozila, s namjerom da ga ubije zadao ubodnu ranu u tijelo.

- Oglas -

Nakon opisanog događaja, osumnjičeni 67-godišnjak se na svom biciklu dao u bijeg s mjesta događaja, da bi ga nedugo zatim policijski službenici pronašli i uhitili na području Trnja.

Iako se prema prvim informacijama smatralo da je 42-godišnjak teško ozlijeđen, daljnjom medicinskom skrbi utvrđeno je da se radi o lakšim ozljedama.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski su službenici osumnjičenu osobu predali pritvorskom nadzorniku, a kaznenu prijavu podnijeli nadležnom državnom odvjetništvu.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti