Subota, 1. travnja 2023.

Priveden osumnjičeni za pokušaj ubojstva na kolodvoru

Muškarac je doveden u prostorije policije te se nad njim provodi kriminalističko istraživanje

Preporučujemo

Zagrebačka policija privela je na kriminalističko istraživanje 35-godišnjaka koji je u srijedu oko 2 sata na Autobusnom kolodvoru pokušao oštrim predmetom ubiti 39-godišnjaka.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke odmah po saznanju za događaj započeli su kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih relevantnih činjenica i okolnosti događaja, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka.

”U dosadašnjem tijeku kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da je danas oko 2.05 sati na Trnju, na Aveniji Marina Držića, na prostoru Autobusnog kolodvora u Zagrebu, zbog ranijih nesuglasica došlo do verbalnog, a potom i do tjelesnog sukoba između 39-godišnjaka i 35-godišnjaka. Za vrijeme trajanja sukoba, 35-godišnjak je u jednom trenutku pokušao usmrtiti 39-godišnjaka na način da mu je oštrim predmetom zadao ubodnu ranu u predjelu abdomena nakon čega je oštećeni uspio pobjeći te se u obližnjoj Ulici grada Vukovara obratio građanki i zatražio ju da pozove liječničku pomoć.

Unatoč kasnijim netočnim navodima oštećenog o tijeku i okolnostima događaja, a koje je iznio prilikom prikupljanja obavijesti o okolnostima njegovog ozljeđivanja, vrlo brzo policijski su službenici operativnim radom utvrdili sam tijek događaja kao i identitet osumnjičenog, koji je ubrzo odnosno oko 12.30 sati uhićen u blizini navedenog autobusnog kolodvora, a kod njega je pronađen i oštri predmet za koji se sumnja da je njime počinio kazneno djelo „Ubojstvo“ u pokušaju”, stoji u policijskom priopćenju.

Muškarac je doveden u prostorije policije te se nad njim provodi kriminalističko istraživanje.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti