Četvrtak, 30. ožujka 2023.

Ukinuta naplata parkiranja na području Ludbrega

Ako se pokaže da je ova odluka pogrešna i vratimo sve loše stare navike, ponovno ćemo morati smisliti način da oslobodimo parkirališna mjesta u samom centru grada, istaknuo je Dubravko Bilić, gradonačelnik Ludbrega

Preporučujemo

Nakon desetak godina naplate parkiranja, Grad Ludbreg odlučio je da naplate parkiranja više neće biti.

– Uvođenjem naplate parkiranja uveli smo red u samom parkiranju, nismo imali situacija da se ne može parkirati u samom centru grada, a izbjegli smo i parkiranje na zelenim površinama. U ovom trenutku odlučili smo se da do daljnjega naplate parkiranja ne bude, a ako se pokaže da je ova odluka pogrešna i vratimo sve loše stare navike, ponovno ćemo morati smisliti način da oslobodimo parkirališna mjesta u samom centru grada – istaknuo je Dubravko Bilić, gradonačelnik Ludbrega.

Dodao je kako su sugrađanke i sugrađani uvijek dobrodošli s prijedlozima i idejama kako Grad Ludbreg može unaprijediti svoju infrastrukturu i poboljšati život svih stanovnika.

– U ovom trenutku, ukinućem naplate parkiranja, Grad Ludbreg vjeruje da će dodatno olakšati svima koji dolaze u gradsku jezgru, bez stresa oko naplate parkiranja – zaključio je gradonačelnik Dubravko Bilić.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti