Petak, 3. prosinca 2021.

Uključite se u akciju koprivničkog Crvenog križa i svojom donacijom razveselite potrebite

Prikupljene stvari bit će raspoređene u pakete koji se u Socijalnoj samoposluzi jednom tjedno dijele potrebitima

Preporučujemo

Koprivničko društvo Crvenog križa danas, u subotu, organizira još jedno prikupljanje donacija za Socijalnu samoposlugu.

Akcija će se održati u shopping centru Supernova od 9 do 13 sati, a volonteri će građanima dijeliti letke s popisom potrebnih prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština te preuzimati donacije.

“Unaprijed zahvaljujemo svima koji će u kolicima naših volontera ostaviti poneki proizvod, a svi koji naknadno žele nešto donirati mogu donacije donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radića 7, radnim danom od 7 do 15 sati. Ako pak želite novčano pomoći, možete uplatiti na žiro račun Podravske banke IBAN HR9223860021100510465”, istaknuli su iz Crvenog križa Koprivnica.

Prikupljene stvari bit će raspoređene u pakete koji se u Socijalnoj samoposluzi jednom tjedno dijele potrebitima, a u prikupljanjima donacija te pakiranju i podjeli paketa sudjeluju umirovljenici uključeni u projekt Volonter penzioner.

Podsjetimo, projekt Volonter penzioner sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020.

Nositelj projekta je koprivničko društvo Crvenog križa, a partneri su Grad Koprivnica, udruga volontera Koprivničko-križevačke županije Rad na dar, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena Kamengrad iz Starigrada.

Najnovije objave