Nedjelja, 26. ožujka 2023.

Ulaznice za utakmice od proljeća skuplje u Cvetkovcu i Međimurju

'Prihod od ulaznica ionako ne doseže ni 30 % od troška organizacije utakmice (suci, delegati i svi drugi troškovi), tako da je pet eura više nego korektno', rekao je Josip Mađarić

Preporučujemo

Odlukom Upravnog odbora na čelu s predsjednikom Josipom Mađarićem, Nogometni klub Tehničar iz Cvetkovca povećao je cijene ulaznica.

Od proljetnoj dijela sezone ulaznica, odnosno donacija, kako to prikazuju klubovi, iznosit će pet eura na Starom bregu u Cvetkovcu.

Riječ je o Četvrtoj nogometnoj ligi ‘Bjelovar-Koprivnica-Virovitica’, odnosno o petom rangu klupskog nogometnog natjecanja u Hrvatskoj.

– Puno smo uložili u našu infrastrukturu i udobnost gledatelja, imamo 300 sjedećih mjesta, od toga 110 natkrivenih, terasu sa sjedećim mjestima za osvježenje gledatelja, parkiralište do samog terena, nitko od gledatelja ne mora stajati kraj ograde. Prihod od ulaznica ionako ne doseže ni 30 % od troška organizacije utakmice (suci, delegati i svi drugi troškovi), tako da je pet eura više nego korektno. Međimurci već dvije sezone imaju 30 kuna, sad su digli na pet eura, s varaždinske strane više od pola klubova ima pet eura – rekao je Josip Mađarić u izjavi za Facebook stranicu kluba.

Josip Mađarić
Josip Mađarić // Foto: Zvonimir Markač

Spomenimo i da će od proljeća u međimurskoj Premijer ligi cijena ulaznica biti pet eura, dok će u 1. MNL, 2. MNL i 3. MNL iznositi četiri eura.

Klubovi Prve koprivničko-križevačke lige odlučili povećati cijenu ulaznica

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti