Subota, 16. listopada 2021.

Upiši Sjever – Sveučilište koje ima najveći postotak zapošljavanja nakon diplome!

Sveučilište Sjever studentima omogućuje priliku za studiranje po suvremenim standardima, do najviše akademske titule

Preporučujemo

Sveučilište Sjever ustrojeno je kao dinamična organizacija koja stalno prati, primjenjuje i ugrađuje znanstvene i stručne spoznaje, promovira koncept cjeloživotnog obrazovanja te produbljuje i održava veze s gospodarstvom i suradnju sa srodnim visokoškolskim ustanovama u zemlji i inozemstvu.

Sveučilište Sjever studentima omogućuje priliku za studiranje po suvremenim standardima, do najviše akademske titule. Osim toga, Sjever ima najveći postotak studenata (čak 78%) u deficitarnom STEM području pa su studenti nakon što završe studij iznimno traženi. Stopa zaposlenja nakon završenog studija na Sveučilištu Sjever je vrlo velika, a dosadašnji studenti postižu zavidnu karijeru u realnom sektoru. Poslodavci ističu da su oni vrlo poželjni zaposlenici zbog visoke razine stručnosti te širine usvojenih znanja i kompetencija. I što je najvažnije, spremni su na samostalan i kreativan rad u struci.

Što to čini Sveučilište Sjever najbrže rastućim te najperspektivnijim sveučilištem u Republici Hrvatskoj:

STUDENT JE U SREDIŠTU POZORNOSTI

Personalizirani način edukacije, tijekom koje student nije broj, već se svakom studentu pristupa na individualan način, zadovoljavajući njegove osobnosti i preferencije. Na Sveučilištu Sjever profesori usko surađuju sa studentima te nisu samo mentori i nastavnici, nego i prijatelji.

SUVREMENO OPREMLJENI LABORATORIJI

Neovisno o tome koji od 26 studija izabere, svakog studenta očekuju suvremeno opremljeni laboratoriji, stručna praksa u realnom sektoru te brojna stručna predavanja kako bi sve stečeno znanje već tijekom studija mogao upotrijebiti u praksi.

BLISKA SURADNJA S PRIVREDOM

Na Sveučilištu Sjever studenti imaju mogućnost učenja od najboljih jer Sveučilište surađuje s najvećim stručnjacima iz akademskog svijeta i privrede. U svakodnevnom su kontaktu s njima, a nerijetko su i gosti predavači, poput primjerice Mate Rimca, Borisa Vujčića, Dražena Klarića, Krešimira Macana, Ljube Jurčića, Roberta Knjaza, Davora Brukete, Silvija Tomaševića i mnogih priznatih domaćih i svjetskih stručnjaka. Istraživanja pokazuju da Sveučilište Sjever ima najveći postotak zapošljavanja nakon diplome u odnosu na druga sveučilišta.  Aktivna suradnja te osluškivanje realnih potreba gospodarstva u regiji upravo je jedan od ključnih ciljeva i uvjeta razvoja i napretka samog sveučilišta i studijskih programa što prepoznaje i privreda; brojni partneri Sveučilišta Sjever – Podravka,  Pik Vrbovec, Carlsberg, Mobillisis, Marker, Upchain,  Dalekovod, Colas, Bomark, Kostwein, NOVA TV te mnogi drugi.

MEĐUNARODNO ISKUSTVO

Sveučilište Sjever sudjeluje u velikom broju međunarodnih projekata i inicijativa te s brojnim međunarodnim sveučilištima, a putem programa ERASMUS+ , najvećeg programa Europske unije za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport koji obuhvaća sve europske i međunarodne programe i inicijative Europske unije u području obrazovanja, studentima je omogućena mobilnost u svrhu studijskog boravka ili stručne prakse na visokoobrazovnim ustanovama ili organizacijama diljem svijeta.

AKTIVNI STUDENTI SPORTAŠI

Na Sveučilištu Sjever vrlo su aktivni studenti sportaši okupljeni u Savez Sportskih Udruga Sveučilišta Sjever, što dokazuju sudjelovanjem na brojnim domaćim ali i inozemnim studentskim sportskim natjecanjima, ostvarujući zavidne sportske rezultate. Savez Sportskih udruga punopravni je član Hrvatskog akademskog sportskog saveza.

Sveučilište Sjever djeluje u dva sveučilišna centra – Sveučilišnom centru Koprivnica i Sveučilišnom centru Varaždin!

SVEUČILIŠNI CENTAR KOPRIVNICA

Preddiplomski studiji:

Zaštita okoliša, recikliranje i ambalaža

Medijski dizajn

Komunikologija, mediji i novinarstvo 

Poslovanje i menadžment

Prehrambena tehnologija

Logistika i mobilnost

Diplomski studiji:

Komunikologija, mediji i novinarstvo

Ambalaža, recikliranje i zaštita okoliša

Održiva mobilnost i logistika

Medijski dizajn

Poslijediplomski studiji:

Mediji i komunikacija

SVEUČILIŠNI CENTAR VARAŽDIN

Preddiplomski studiji:

Glazba i mediji 

Elektrotehnika

Multimedija, oblikovanje i primjena

Proizvodno strojarstvo

Logistika i mobilnost

Graditeljstvo

Sestrinstvo

Mehatronika

Fizioterapija

Diplomski studiji:

Poslovna ekonomija

Odnosi s javnostima

Multimedija

Strojarstvo

Graditeljstvo

Sestrinstvo – menadžment u sestrinstvu 

Poslijediplomski studiji:

Međunarodni ekonomski odnosi i menadžment

Poduzetništvo i EU fondovi

Na sljedećem linku nalazi se popis svih studijskih programa s detaljnim informacijama o svakome od njih:

https://www.unin.hr/popis-studijskih-programa/

Uprava i nastavnici Sveučilišta  Sjever pozivaju sve zainteresirane da se prijave na preddiplomske studije na Sveučilištu Sjever putem stranice:

https://www.postani-student.hr/Ucilista/Default.aspx

Prijave za diplomske studije na Sveučilištu Sjever obavljaju se na sljedećoj stranici:

https://diplomski.studij.hr/

Izaberi Sveučilište Sjever i stekni sveučilišnu diplomu!

Znanje je u tvojim rukama! Upiši Sveučilište Sjever – Sveučilište kojem je stalo!

Najnovije objave