Srijeda, 22. ožujka 2023.

Uskoro kreće dogradnja đurđevačkog dječjeg vrtića Maslačak

Ukupna vrijednost projekta iznosi oko 12,8 milijuna kuna, dok je iz EU fondova uspješno osigurano sufinanciranje projekta s 9,8 milijuna kuna

Preporučujemo

Uskoro kreće dogradnja dječjeg vrtića Maslačak u Đurđevcu. Naime, stigla je odluka o financiranju i ugovor za projekt, a nakon potpisa ugovora za financiranje raspisat će se javna nabava za izvođače radova.

Projektom će se uz postojeću vrtićku, izgraditi potpuno nova zgrada s prostorijama za osam vrtićkih skupina s pripadajućim garderobama, sanitarijama i natkrivenim terasama, priručnom kuhinjom i blagovaonicom.

“U naš vrtić svake se godine upisuje sve više djece koja polaze jaslice tako da je već za iduću pedagošku godinu najavljeno povećanje broja upisane djece. Dogradnjom vrtića i dalje ćemo biti vrtić koja nema listu čekanja te ćemo koliko god bude potrebno i u budućnosti uvijek osiguravati prostor u vrtiću za svu djecu s područja našega grada”, rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Ukupna vrijednost projekta iznosi oko 12,8 milijuna kuna, dok je iz EU fondova uspješno osigurano sufinanciranje projekta s 9,8 milijuna kuna.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti