Subota, 1. travnja 2023.

Uskoro kreće rekonstrukcija društvenog doma u Molvama

Sukladno provedenom postupku javne nabave sveukupna ugovorena cijena radova rekonstrukcije s PDV-om iznosi 2.816.177,46 kuna

Preporučujemo

U Općini Molve, 24. srpnja potpisan je ugovor o javnoj nabavi radova za izvođenje radova na rekonstrukciji društvenog doma/kulturnog centra.

Ugovor su potpisali načelnik Zdravko Ivančan i ispred odabranog ponuditelja GT JURA iz Virja, direktor Mladen Podravec.

Sukladno provedenom postupku javne nabave sveukupna ugovorena cijena radova rekonstrukcije s PDV-om iznosi 2.816.177,46 kuna.

Projektom je previđena obnova krovišta, fasade, stolarije, kompletno uređenje unutrašnjosti i novog sanitarnog čvora te samog prilaza zgradi, a osim građevinskih radova nabavlja se i oprema kojom će se glavna sala u domu kulture (kino-sali) pretvoriti u multimedijalnu dvoranu.

Radovi će započeti nakon blagdana Velike Gospe, a predviđeni rok završetka radova je šest mjeseci od dana uvođenja u posao.

Stručni nadzor nad izgradnjom provodit će tvrtka Petgrad iz Koprivnice.

– Nadamo se da će se život postupno vratiti u normalu kako bi udruge s područja općine Molve i ostali koji to žele mogli organizirati različite kulturne, zabavne manifestacije i sve ostalo što čini život jedne zajednice u novo obnovljenom domu, suvremenoj multimedijalnoj dvorani s puno više mogućnosti i sadržaja – istaknuli su iz Općine.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti