Četvrtak, 2. veljače 2023.

Uskrsne bazezancije na koprivničkim bazenima Cerine oduševile brojne mališane

Djeca su u raznim aktivnostima pokazala svoje vještine, brzinu i spretnost, a najveće oduševljenje bio je veliki WIBIT aquatrack poligon s još više atraktivnih elemenata

Preporučujemo

Druženje, zabava i smijeh ove godine obilježili su Uskrsne bazezancije na koprivničkim bazenima Cerine. Više od 70 djece koja su bila podijeljena u dvije grupe od 19. do 21. travnja natjecalo se u raznim disciplinama – uskršnja utrka jaje u žlici, lov na pisanice, delfin štafeta, rocker, target cube i nizu drugih atrakcija aquatrack poligona.

Djeca su u raznim aktivnostima pokazala svoje vještine, brzinu i spretnost, a najveće oduševljenje bio je veliki WIBIT aquatrack poligon s još više atraktivnih elemenata.

Ukupno 40-ak metara malog i velikog poligona na plivačkom i rekreacijskom bazenu na kojem su mališani testirali svoje vještine, spretnost, brzinu i snalažljivost.

Zadnji dan igara pobjednicima svake grupe uručene su diplome dok su svi sudionici dobili poklon paket iznenađenja partnera ovog projekta, koprivničke kompanije Podravke.

Djeca su iskusila aktivnu zabavu u nizu različitih natjecanja, imali su priliku dokazati se u različitim igrama te što je najvažnije djeca su se kroz igru i razonodu poticala na bavljenje sportom i vježbanjem kao i na zabavu i druženje s vršnjacima.

Cijelu fotogaleriju možete pogledati OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti