Četvrtak, 20. lipnja 2024.

Uspješno odrađena akcija čišćenja u šumi Lužice u Koledincu

Po završetku akcije organizirano je i zajedničko druženje svih sudionika na ručku u lovačkom domu lovačke udruge u Koledincu

- Oglas -

Nedavno je u organizaciji Općine Rasinja i lovačke udruge Zec Kuzminec u šume Lužice u Koledincu održana radna akcija čišćenja iste.

Akcija se održala u sklopu međunarodne ekološke kampanje ‘Zelena čistka‘, a sudjelovali su članovi rasinjskog Crvenog križa, Eko-sela Kuzminec, ŠRK-a Karas Kuzminec, lovačke udruge Zec Kuzminec, DVD-a Kuzminec, DVD-a Koledinec, komunalni djelatnici općine te članice udruge žena Koledinec.

Zelena čistka na području šume Lužice u Koledincu
Izvor fotografije: Općina Rasinja

“Akcija je bila veoma uspješna te je očišćena cjelokupna šuma. Sakupljeno je oko 15m3 otpada, a koji je predan na odvoz koncesionaru Drava-kom”, istaknuli su organizatori akcije.

- Oglas -
Zelena čistka na području šume Lužice u Koledincu
Izvor fotografije: Općina Rasinja

Po završetku akcije organizirano je i zajedničko druženje svih sudionika na ručku u lovačkom domu lovačke udruge u Koledincu.

Članovi udruga s područja općine Rasinja
Izvor fotografije: Općina Rasinja

“Ovim putem molimo i apeliramo na mještane svih naselja s područja općine Rasinja da više ne odlažu otpad izvan naselja s obzirom na organizirano sakupljanje svih vrsta otpada na kućnom pragu te prijave komunalnom redaru ako primijete neovlašteno deponiranje otpada u prirodu”, poručili su iz Općine Rasinja.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti