Utorak, 27. rujna 2022.

Važna obavijest mještanima Općine Mali Bukovec vezana za odvoz otpada

Uslugu skupljanja miješanog komunalnog otpada, biootpada, reciklabilnog komunalnog otpada i glomaznog otpada na području općine pružati će Lukom Ludbreg

Preporučujemo

Općinsko vijeće Općine Mali Bukovec 3. je sjednici donijelo je odluku o dodjeli obavljanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području općine Mali Bukovec temeljem koje će od 1. studenoga uslugu skupljanja miješanog komunalnog otpada, biootpada, reciklabilnog komunalnog otpada i glomaznog otpada na području općine pružati Lukom Ludbreg.

Obavještavaju se mještani općine Mali Bukovec da spremnike za otpad u koje se do sada odlagao otpad koriste i dalje za iste vrste otpada, a za ostale vrste otpada Lukom će podijeliti vreće prilikom prvog odvoza u studenom.

Također, tijekom studenog, Čistoća će s postojećih spremnika skidati RFID čipove, a Lukom će istovremeno u spremnike postavljati nove čipove i stavljati naljepnice Lukom d.o.o..

“Zamjena čipova izvršit će se prilikom odvoza otpada, a potrebno je napomenuti da je u tijeku nabava dodatnih spremnika te će mještani o podjeli istih (planirano u prvom kvartalu 2022.) biti pravovremeno obaviješteni”, ističu iz Općine Mali Bukovec.

Raspored odvoza otpada koji vrijedi od 1. studenog možete pročitati ovdje.

- Advertisement -

Najnovije objave