Četvrtak, 16. rujna 2021.

VAŽNA OBAVIJEST Počinju radovi na obnovi kolnika Bjelovarske ceste u Koprivnici

Radovi na obnovi kolnika provodit će se u jednoj prometnoj traci uz naizmjenično propuštanje vozila kroz prometnu traku za drugi smjer kretanja vozila, a sve prema postavljenoj privremenoj prometnoj signalizaciji

Preporučujemo

Usporedno s radovima na izgradnji kružnog toka prometa ulica Ivana Sabolića, braće Radić i Stari Brežanec u Koprivnici od idućeg tjedna (od 5. do 9. srpnja 2021. godine) izvodit će se radovi na obnovi kolnika na državnoj cesti oznake D41, Bjelovarska cesta u Koprivnici.

Radovi na obnovi kolnika provodit će se u jednoj prometnoj traci uz naizmjenično propuštanje vozila kroz prometnu traku za drugi smjer kretanja vozila, a sve prema postavljenoj privremenoj prometnoj signalizaciji.

S obzirom na trenutne radove na izgradnji kružnog toka prometa u neposrednoj blizini, zatim postojeći semafor na raskrižju ulica Miklinovec, braće Radić i Sajmišne ulice te najavljene radove na obnovi kolnika na Bjelovarskoj cesti, moguće je formiranje prometnih zastoja na navedenoj dionici.

Ovim putem molimo sudionike u prometu koji će prometovati predmetnim ulicama da poštuju privremenu prometnu signalizaciju te ako su u mogućnosti da koriste obilazne prometne pravce.

Najnovije objave