Četvrtak, 8. prosinca 2022.

Važna obavijest vezana za radove na rekonstrukciji prilazne prometnice Zrinskom trgu

Radovi na rekonstrukciji navedenog djela prometnice započet će u četvrtak, 24. studenoga, a trajat će mjesec dana

Preporučujemo

U sklopu investicije rekonstrukcije koprivničkih središnjih gradskih trgova obuhvaćena je i rekonstrukcija postojeće prometnice koja prolazi uz sam Zrinski trg, a odnosi se na spoj Nemčićeve ulice i Florijanskog trga s odvojkom prema Svilarskoj ulici.

Radovi na rekonstrukciji navedenog djela prometnice započet će u četvrtak, 24. studenoga, a trajat će mjesec dana te će za to vrijeme način prometovanja motornih vozila biti posebno reguliran.

Također, u četvrtak, 24. studenoga, će za za motorni promet bit će zatvoreni navedeni dijelovi ulica te će ulaz u blok Svilarska biti onemogućen od strane Florijanskog trga (uz fontanu) sve do 13 sati.

U tom vremenu alternativni ulaz u blok Svilarska će biti od strane Trga bana Jelačića u Koprivnici (kod Privredne banke Zagreb). Nakon 13 sati u blok Svilarska omogućit će se ulaz od strane Florijanskog trga dok će u tom vremenu zbog radova na Trgu bana Josipa Jelačića biti onemogućen ulaz od te strane.

“Sav ostali motorni promet odvijat će se neometano okolnim ulicama, a privremena regulacija prometa bit će postavljena prema odobrenom prometnom elaboratu privremene regulacije prometa. Molimo korisnike navedenih ulica i stanovništvo da ovu obavijest uvaže”, stoji na službenim stranicama Grada Koprivnice.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti