Petak, 24. rujna 2021.

Važna obavijest za sve navijače koji idu u Ferdinandovac na utakmicu sa zagrebačkim Dinamom

S obzirom na veliki interes navijača za ovu utakmicu, iz Ferdinandovca su se oglasili priopćenjem

Preporučujemo

Ove subote, 26. rujna, s početkom u 15 sati u Ferdinandovcu će istoimeni četvrtoligaš ugostiti zagrebački Dinamo u povijesnoj utakmici 1/16 finala Hrvatskog kupa protiv zagrebačkog Dinama.

S obzirom na veliki interes navijača za ovu utakmicu, iz Ferdinandovca su se oglasili priopćenjem.

“Svi vi koji dolazite na našu povijesnu utakmicu protiv Dinama, proučite ovu kartu.

Naime, zbog sigurnosnih razloga Trg slobode bit će zatvoren za promet (označeno crveno na karti), no moći će se parkirati. Sve će regulirati policija koja će preusmjeravati promet okolnim putevima. Parkiralište ispred općinske zgrade (lijevo na karti označeno slovom P) bit će za službene osobe i policiju, tako da na njega ne možete parkirati, no ispred škole možete.

Igralište je ograđeno i bit će postavljena četiri ulaza na koje ćete moći doći, kupiti kartu i ući na utakmicu. Molimo vas da dođete na vrijeme jer će se svima mjeriti temperatura i uzimati podaci.

U prostorima za navijače bit će postavljena tri šanka na kojima ćete moći kupiti željeno piće. Nije dopušten unos staklenih boca ni ostalih neracionalnih rekvizita. Sve će pod budnim okom imati zaštitarska služba i policija.

Naši sponzori pripremili su poklone za navijače kako bi ovaj dan pamtili što duže! Pratite nas, više objavljujemo uoči utakmice”, priopćili su Ferdinandovčani na svojoj Facebook stranici.

Regulacija prometa u Ferdinandovcu

Najnovije objave