Četvrtak, 27. siječnja 2022.

Već idući ponedjeljak bi se moglo otvoriti koprivničko sajmište

Nacionalni Stožer civilne zaštite ovog bi tjedna trebao dozvoliti okupljanja na otvorenom za do 300 ljudi, a HZJZ bi trebao objavit preporuke za sajmove

Preporučujemo

Koprivničko sajmište, mjesto trgovine, okupljanja i susreta brojnih Podravaca, od početka pandemije koronavirusa zatvoreno je za sajmeni dan ponedjeljkom.

– Prema neslužbenim informacijama, nacionalni Stožer civilne zaštite ovog bi tjedna trebao dozvoliti okupljanja na otvorenom za do 300 ljudi, a Zavod za javno zdravstvo trebao bi objaviti preporuke, između ostalog, i za održavanje sajmova pa tako i našeg u Koprivnici – istaknuli su iz koprivničkog Komunalca.

Komunalac koji upravlja sajmištem spreman je pripremiti prostor sajmišta kako bi se sajmeni dan mogao održati, no kao i do sad za sve objekte kojima upravlja, pričekat će preporuke mjerodavnih te postupiti u skladu s njima.

Svi zakupci bit će kontaktirani na vrijeme kako bi se mogli pripremiti, a isto tako pravovremeno će biti obaviješteni svi građani o najnovijim informacijama o otvaranju Sajmišta.

- Advertisement -

Najnovije objave