Nedjelja, 29. siječnja 2023.

Večera za 5 dolazi u Podravinu, a ovo su nove kandidatkinje

Nove kandidatkinje koje će za svoje goste izvaditi najbolje recepte su komercijalistica Ružica, domaćica Lidija, kuharica Željka, medicinska sestra Ivana i umirovljenica Jadranka

Preporučujemo

Popularni kulinarski show RTL televizije Večera za 5 na selu u novom se tjednu odvija u Podravini, a gledat ćete kulinarske majstorije komercijalistice Ružice, domaćice Lidije, kuharice Željke, medicinske sestre Ivane i umirovljenice Jadranke.

Komercijalistica Ružica Anušić (31) dolazi iz Đurđevca u popularni kulinarski show se prijavila ponajprije zbog zabave i druženja. Kaže kako bi najradije spravlja jela kontinentalne kuhinje, a od toga najviše voli gulaše i razna variva. U ‘Večeri za 5 na selu’ najviše joj smeta kad kandidati ocjenjuju gluposti umjesto same hrane te obećava da će ocjenjivati pravedno i pošteno.

Domaćica Lidija Dombaj (57) dolazi iz mjesta Sigetec pokraj Koprivnice. Za sebe kaže da je tradicionalna, vrijedna i vesela osoba, a u show se prijavila zbog druženja i promocije sela. Najviše voli domaću tradicionalnu kuhinju, juhe su joj omiljeno jelo, a svojom najvećom vrlinom prilikom spravljanja jela smatra to što uvijek kuha s domaćim namirnicama.

Iz Đurđevca stiže i 36-godišnja Željka Vokšan po zanimanju kuharica koja je trenutačno zaposlena kao poslovođa jedne trgovine. Za sebe kaže da je društvena i uvijek dobro raspoložena, a u ‘Večeru za 5 na selu’ prijavila zato što se voli družiti i upoznavati nove ljude. Željka voli sve kuhinje i kuha svašta, kaže da je brza i snalažljiva kuharica. Kaže kako joj nije toliko važna pobjeda, a u slučaju kritika nada se kako će se uspjeti suzdržati od nepotrebnih komentara.

Medicinska sestra Ivana Zvonar dolazi iz Đurđevca, ima 24 godine i na nagovor supruga prijavila se u show. U svoje slobodno vrijeme, osim što provodi vrijeme s obitelji, uživa gledajući filmove i serije te ispijajući kave s prijateljicama. Za sebe kaže da je izravna i komunikativna osoba tako da sigurno neće imati problema izraziti svoje mišljenje i stav. Ivana preferira tradicionalnu kuhinju, najčešće spravlja razne juhe, krvavice, pohano meso i mlince, a voli jesti samo domaću hranu.

Koprivničanka Jadranka Lakuš (66) po zanimanju je ekonomistica, no trenutačno je u mirovini. U ‘Večeru za 5 na selu’ prijavila se zato što voli izazove, kuhati i isprobavati nove recepte, a za sebe kaže da je društvena, optimistična, vedra i iskrena. Predsjednica je Društva Naša djeca Koprivnica – dobrovoljne, nevladine, neprofitne, edukativne i humanitarne udruga građana, roditelja i prijatelja djece. U slobodno vrijeme pravi likere, sokove, džemove, volontira na projektima za djecu i aktivna je u udruzi Sigečko srce. Najčešće kuha tradicionalna podravska jela, a ponekad kombinira podravsku i istarsku kuhinju (vrganji sa šparogama, istarska maneštra s biljem i podravskom slaninom).

Što će kandidatkinje skuhati i kako će se zabaviti te ocijeniti pogledajte u novom tjednu ‘Večere za 5 na selu’ od ponedjeljka do petka u 20.15 sati na RTL-u!

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti