Ponedjeljak, 5. prosinca 2022.

‘Večera za pet na selu’: Andreja iz Koprivnice ukusnom večerom i visokim ocjenama otvorila novi tjedan

U ponedjeljak navečer u showu 'Večera za 5 na selu' domaćica je bila Andreja Tasoti iz Koprivnice, a vesela ekipa je odmah 'kliknula' te predviđaju jedan zabavni tjedan u Koprivničko-križevačkoj županiji

Preporučujemo

Televizijski show Večera za pet na selu ovog tjedna je u Koprivničko-križevačkoj županiji. Izvještaj donosi RTL Večera za pet na selu.

Prva ovotjedna domaćica Andreja Tasoti ljubazno je dočekala goste u svom domu u Koprivnici, a Mirko je odmah pohvalio sve natjecatelje: „Sve koje sam upoznao su normalni, ne znam kakvi su kuhari, ali po zabavi vjerujem da će biti dobar tjedan!“

Nakon toga ekipa se smjestila za stol, a domaćica im je servirala bunceka u pivskom tijestu za predjelo. „Izgledalo je odlično, moderno, decentno, umjereno i dovoljno“, kazala je Rea kad je ugledala predjelo, a Mirko je pohvalio okus: „Predjelo je bilo super, nemam zamjerke.“

Za glavno jelo ponudila je svinjski file punjen s koprivom te zapečenu tjesteninu sa sirom za predjelo. „Sviđao mi se način kako je domaćica prezentirala jelo“, komentirao je mladi kuhar Marko, a Damir je rekao: „Očekivao sam da će se više osjetiti okus koprive. Očekivao sam više, ali bilo je ukusno.“

Tijekom večere Rea i Damir su priznali natjecateljima i domaćici kako su u braku, a Damirova velika želja je bila sudjelovati u ‘Večeri za 5 na selu’ pa je odlučio prijaviti i svoju suprugu. Iako su neki počeli sumnjati na moguće kalkulacije supružnika, ipak vjeruju da do njih neće doći.

Najviše upitnika iznad glave gosti su imali kad su pročitali ime jela – Juha od vojvode, što je zapravo bio tiramisu koji je svima odgovarao. Za kraj večere Andreja je pozvala malu glumačku ekipu koja je izvela jedan skeč iz Gruntovčana. Kad je stigao red na ocjenjivanje, vatrogasac Mirko je dao Andreji čistu desetku: „Nemam zamjerke, a i prvi je dan“, kazao je Mirko dok su joj ostali gosti dali ocjenu 9 jer žele drugima dati prostora, no svima je večera bila dobra.Andreja je za prvu ovotjednu večeru zaradila 37 bodova, a što će sutra skuhati Damir i kako će ga ocijeniti njegova supruga Rea – pogledajte u 20.15 sati na RTL-u!

Nakon njezine večere, krenuli su komentari gledatelja na društvenim mrežama. Iako uvijek postoje oni koji se slažu i koji se ne slažu s ocjenama ostalih kandidata, ovog puta u jednom su gledatelji bili složni – Andrejino iznenađenje je nadmašilo sva očekivanja, a mali Gruntovčani oborili su ih s nogu!

“Obećavajuća ekipa, gleda se s užitkom kad nema kalkulacija”, stoji u jednom od komentara.

“Ocjene su super i hrana, nisam probao, super da je nešto novo, ne znam kakvog je okusa, ali mislim da kombinacije pašu, curica i dečkić super”, stoji na Facebook Večere za 5.

“Mirna i staložena domaćica, ekipa se zagrijava, nadam se da ovdje neće biti divljaštva u vidu stolnih plesačica”, poručila je pak jedna gledateljica.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti