Četvrtak, 28. rujna 2023.

Vedran Medenjak napušta Slaven Belupo, za kraj osvojio regionalni naslov s kadetima

Očekuje se da će u sljedećoj sezoni Dodik samostalno voditi Slavenove juniore nakon što je nedavno napustio klupu trećeligaša Koprivnice. Ta dva posla jednostavno bi bila nespojiva...

- Advertisement -

Vedran Medenjak je zaključio svoj mandat u Slavenu Belupu. Bivši prvotimac, potom trener u mlađim uzrastima na kraju je obavljao posao voditelja Škole nogometa.

– Proveo sam lijepo razdoblje u Slavenu Belupu, a uvijek sam u svom radu pružao maksimum. Nažalost, došlo je vrijeme za rastanak – kratko je poručio Medenjak.

Na oproštaju od kluba Medenjak je sa Slavenovim kadetima osvojio prvenstvo sjeverne regije.

- Advertisement -
Vedran Medenjak
Vedran Medenjak // Foto: NK Slaven Belupo

S obzirom na bogato iskustvo u radu s mladima te na činjenicu da posjeduje UEFA PRO trenersku licencu, Medenjaku ne bi trebao biti preveliki problem pronaći drugi posao u nogometnom svijetu.

Brigu o Školi nogometa Slavena Belupa nedavno je preuzeo Ilija Lončarević kojeg je doveo sportski direktor Zoran Zekić.

Jedan od prvih poteza iskusnog Lončarevića bila je promjena na klupi juniorske momčadi koja se borila za opstanak u Prvoj HNL. Vedran Purić je otišao, a naslijedili su ga Lončarević i Marijo Dodik.

Očekuje se da će u sljedećoj sezoni Dodik samostalno voditi Slavenove juniore nakon što je nedavno napustio klupu trećeligaša Koprivnice. Ta dva posla jednostavno bi bila nespojiva…

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti