15.7 C
Zagreb
Četvrtak, 4. ožujka 2021.

Velika nada Slavena Belupa na meti talijanskog prvoligaša bogate povijesti

Talentirani Petričić prve nogometne korake napravio je u Moslavini iz Kutine, a u ljeti 2017. godine nakratko odlazi u zagrebačku Lokomotivu i odmah potom dolazi u Slavenovu školu nogometa gdje je već više od tri godine

Preporučujemo

Prema pisanju portala Calciomercato.it, talijanski prvoligaš Parma, klub slavne povijesti, dvostruki osvajač Kupa UEFA i osvajač Kupa pobjednika kupova, iznimno je zainteresiran za mladog igrača koprivničkog Slavena Belupa Tina Petričića.

Ovaj 16-godišnjak iz Kutine igra na poziciji lijevog stopera i beka, ima iznimno snažan udarac i u kadetskoj momčadi Farmaceuta, koju trenutačno vodi Vedran Purić, u prvom dijelu sezone zabio je tri gola.

Talentirani Petričić prve nogometne korake napravio je u Moslavini iz Kutine, a u ljeti 2017. godine nakratko odlazi u zagrebačku Lokomotivu i odmah potom dolazi u Slavenovu školu nogometa gdje je već više od tri godine. Najviše je s njim radio trener Želimir Mešnjak i rezultati se itekako vide.

Petričić je već trenirao sa seniorskom momčadi i svi mu predviđaju lijepu budućnost, ako nastavi marljivo raditi.

On sam u jednom je intervjuu prije tri mjeseca za Radio1 rekao da mu je obitelj najveća podrška u svemu, a nogometni uzor mu je Cristiano Ronaldo “koji je unatoč tome što je odrastao u teškom siromaštvu svojim radom i trudom stvorio legendu od svog imena”.

– Moja najveća želja je postati profesionalni nogometaš, zaigrati za prvu momčad kluba i reprezentaciju. Poruka za moje vršnjake je da se sve može, samo treba biti dovoljno hrabar i maksimalno se truditi, snovi će jednog dana postati stvarnost. Nikad nemojte odustati i spustiti glavu dolje – poručio je mladi Petričić.

Portal Calciomercato.it piše i da je, osim Parme, za ovog talentiranog nogometaša zainteresirana i zagrebačka Lokomotiva, splitski Hajduk i slovenski Maribor.

Najnovije objave