Četvrtak, 7. srpnja 2022.

Velike gužve u trgovačkim centrima

Kako je je ministar Božinović najavio ukidanje e-propusnica od ponoći 19. travnja, sutra se očekuju i veće gužve u gradovima. Tako da, ako možete, izbjegnite odlazak u velike trgovine, pogotovo u prijepodnevnim satima

Preporučujemo

Međimurski epidemiolozi svakodnevno naglašavaju da je koronavirus i dalje među nama. Iako se na razini cijele države razmišlja o ublažavanju nekih mjera, to nikako ne znači opuštanje.

U Čakovcu su građani sunčano prijepodne iskoristili za šoping po trgovačkim centrima. Iako su petak i subota dani kad građani većinom odlaze u pojačani špeceraj, jer su preko tjedna na poslu, danas je snimljena poprilična gužva ispred najvećih trgovina u Čakovcu. Razlog mogu biti i plaće, kao i to da je većini ovo jedini izlazak zbog mjera koje su na snazi, pišu Međimurske novine.

S obzirom na to da trgovine rade do 17 sati, ne čudi što veliki broj ljudi zbog posla jednostavno ne stigne obaviti sve što im je potrebno preko tjedna.

Kako je je ministar Božinović najavio ukidanje e-propusnica od ponoći 19. travnja, sutra se očekuju i veće gužve u gradovima. Tako da, ako možete, izbjegnite odlazak u velike trgovine, pogotovo u prijepodnevnim satima.

- Advertisement -

Najnovije objave