Srijeda, 4. listopada 2023.

Velike gužve u trgovačkim centrima

Kako je je ministar Božinović najavio ukidanje e-propusnica od ponoći 19. travnja, sutra se očekuju i veće gužve u gradovima. Tako da, ako možete, izbjegnite odlazak u velike trgovine, pogotovo u prijepodnevnim satima

- Advertisement -

Međimurski epidemiolozi svakodnevno naglašavaju da je koronavirus i dalje među nama. Iako se na razini cijele države razmišlja o ublažavanju nekih mjera, to nikako ne znači opuštanje.

U Čakovcu su građani sunčano prijepodne iskoristili za šoping po trgovačkim centrima. Iako su petak i subota dani kad građani većinom odlaze u pojačani špeceraj, jer su preko tjedna na poslu, danas je snimljena poprilična gužva ispred najvećih trgovina u Čakovcu. Razlog mogu biti i plaće, kao i to da je većini ovo jedini izlazak zbog mjera koje su na snazi, pišu Međimurske novine.

S obzirom na to da trgovine rade do 17 sati, ne čudi što veliki broj ljudi zbog posla jednostavno ne stigne obaviti sve što im je potrebno preko tjedna.

- Advertisement -

Kako je je ministar Božinović najavio ukidanje e-propusnica od ponoći 19. travnja, sutra se očekuju i veće gužve u gradovima. Tako da, ako možete, izbjegnite odlazak u velike trgovine, pogotovo u prijepodnevnim satima.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti