Nedjelja, 19. rujna 2021.

Velike migracije u svlačionici Koprivnice, Tucaković već osmo pojačanje, isto toliko igrača napustilo klub

Godinama je bio standardni član prve postave i kapetan one stare Koprivnice, a u klub dolazi nakon igranja u Tehničaru i drnjanskom Tomislavu

Preporučujemo

Koprivnica je s pripremama za sezonu u Trećoj HNL Sjever krenula prošle nedjelje, a u kadru ima podosta promjena. Kao što smo jučer objavili, veznjak Stjepan Šantek transferiran je u križevački Radnik. Ta vijest iznenadila je sve u Koprivnici.

“Iako smo se s mladim križevačkim veznjakom sve dogovorili i pružili si ruke, zov rodnog kraja i matičnoga kluba očito je bio jači od toga. Malo smo razočarani takvih epilogom, ali ćemo u duhu tradicije našega kluba i Stjepanu poželjeti sve najbolje u novoj sredini i daljnjoj karijeri, uz zahvalu za sve dobro što je nam je pružio.” – objavio je koprivnički klub na svojim stranicama.

Novo ime u svlačionici Koprivnice je Bojan Tucaković, desni bočni. Godinama je bio standardni član prve postave i kapetan one stare Koprivnice, a u klub dolazi nakon igranja u Tehničaru i drnjanskom Tomislavu.

Uz spomenutog Šanteka, dres Koprivnice više neće nositi Maurović, Dodlek, Golubić, Kirin, Kozjak, Kuzminski i Nemčić. S druge strane, novi igrači uz Tucakovića su Damir Jambrušić, Nino Brcković, Zoran Martinčić, Mateus Matoničkin, Marko Domović, Antonio Tumpić i Marko Harači.

 

Najnovije objave