Subota, 28. svibnja 2022.

Velike promjene u Sokolovcu, hoće li Sokol i dalje letjeti visoko?

Ambicija na proljeće nam je plasman među prvih sedam klubova. Nadamo se da možemo biti između petog i sedmog mjesta, mislim da je to realno, rekao je tajnik Radojčević

Preporučujemo

Nogometaši Sokola iz Sokolovca završili su prvi dio sezone na petom mjestu Druge koprivničko-križevačke županijske nogometne lige.

U nastavak prvenstva ući će s nekoliko promjena u seniorskoj momčadi. Naime, morali su ih napustiti trener Saša Radanović i kapetan Srećko Mijatović.

– Naš kapetan Mijatović se oženio i preselio u Pitomaču, gdje je našao i posao te nažalost neće moći putovati na treninge i utakmice. Trenutačno smo i u potrazi za trenerom jer je dosadašnji trener Radanović otišao raditi u inozemstvo – objasnio je Goran Radojčević, tajnik Sokola.

Imate li već neko rješenje na obzoru?

– Više je kandidata. Obavljamo razgovore i očekujemo da bismo tijekom ovog tjedna mogli donijeti i odluku.

Vjerni navijači Sokola iz Sokolovca
Vjerni navijači Sokola iz Sokolovca // Foto Arhiva HNK Sokol

Došlo je i do promjene na vratarskoj poziciji.

– Zahvalili smo Lovri Županiću, a na proljeće će na naš gol stati Alen Špoljar koji je branio za Radnik Križevce u Trećoj i Četvrtoj ligi, a dosad je bio u Vrbovečkoj Dubravi.

Županić odlazi u redove Tomislava iz Drnja. Radojčević nas je informirao kako će novog kapetana izabrati novi trener i igrači.

– Ambicija na proljeće nam je plasman među prvih sedam klubova. Nadamo se da možemo biti između petog i sedmog mjesta, mislim da je to realno – zaključio je tajnik Sokola.

Inače, u klubu iz Sokolovca posvećuju i dosta pažnje radu s mladim igračima. Osim seniora, aktivni su i juniori te selekcije U-13 i U-11.

- Advertisement -

Najnovije objave