Nedjelja, 25. veljače 2024.

VESELI PROSINAC Vodimo vas na Wellness četvrtak u Spa centru Cerine

Wellness četvrtak nudi vam vrtloženje i aromaterapiju vođenu od strane educiranih sauna majstora u panoramskoj finskoj sauni i korištenje hladne kupke

- Oglas -

U suradnji s koprivničkim Bazenima Cerine na portalu Klikaj.hr pripremili smo još jednu fenomenalnu nagradnjaču u sklopu našeg Veselog prosinca.

Vodimo vas na Wellness četvrtak u Spa centru Cerine za maksimalan užitak i mir kakav zaslužujete, a za vas smo osigurali dvije ulaznice (1×2).

Natjecati se možete na Facebook stranici portala Klikaj.hr. Nagradnjača traje do ponedjeljka, 11. prosinca, u 13 sati, nakon čega ćemo objaviti pobjednika.

- Oglas -

Wellness četvrtak nudi vam vrtloženje i aromaterapiju vođenu od strane educiranih sauna majstora u panoramskoj finskoj sauni i korištenje hladne kupke.

Cijena programa po osobi u trajanju od 4 sata iznosi 12 eura. U 16.30 sati počinje prvo vrtloženje i aromaterapija, a program završava u 21 sat.

*Obvezno ponijeti sa sobom ručnik ili plahtu
*U slučaju spriječenosti obvezno otkazati rezervaciju

Poslušajte savjete sauna stručnjaka koji je za vas pripremio najbolji raspored sauniranja u Spa centru Cerine. Nakon toga, zaplivajte u bazenu i osvježite se raznim napitcima.

PREDNOSTI FINSKE SAUNE:

- Oglas -
  • Smanjuje razinu stresa
  • Poboljšava oporavak mišića i zglobova
  • Pomaže u izbacivanju toksina
  • Troši kalorije
  • Jača imunitet
  • Ublažava upalne procese na koži te učvršćuje kožu
  • Doprinosi kvaliteti sna

Broj sudionika na programima je ograničen. Svoje mjesto možete rezervirati na recepciji na broj telefona 048/240-570 ili e-mailom: recepcija.cerine@komunalac-kc.hr.

Wellness na Bazenima Cerine u Koprivnici Wellness na Bazenima Cerine u Koprivnici

Ivana/bazeni/Cerine/wellness/sauna

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti