Nedjelja, 23. siječnja 2022.

VIDEO Andrea i Goran Šafarić snimili spot za pjesmu ‘Baš svaki put’

Kadrovi u kojima glume Andrein i Goranov sin Ervin te djevojčica Zoja Legin snimljeni su u Family parku Zmajček

Preporučujemo

Poznati međimurski glazbeni par Andrea i Goran Šafarić iz Pušćina kraj Nedelišća snimili su novi spot pod nazivom “Baš svaki put” u režiji Žana Novosela.

Spot je snimljen u, kako kažu, njima najljepšem gradu Čakovcu, koji je u vrijeme “Porcijunkulova” prepoznatljiv po šarenim kišobranima, a korišten je uglavnom strogi centar grada sa svim ljepotama koje ima međimurska metropola.

Glazbu i tekst pjesme potpisuju Goran Šafarić i Tihomir Kožina. Kadrovi u kojima glume Andrein i Goranov sin Ervin te djevojčica Zoja Legin snimljeni su u Family parku Zmajček.

Pjesma “Baš svaki put” dobila je nagradu na 17. MEF-u, i to nagradu za najbolju glazbu što ih je ponukalo da naprave i spot za tu njima dragu pjesmu.

U glazbenom dijelu ove pjesme sudjeluju Abel Kovačević – bubanj, Boris Zamba – gitare, Mario Rašić – bas gitara i Goran Šafarić – klavijature, a sve je to zabilježio i snimio Drago Smokroić Smokva, poznati i priznati producent.

Za snimanje spota zaslužan je Žan Novosel koji je pravi majstor svog zanata na ovom području, a i šire.

U spot su, osim malih glumaca Zoje i Ervina, uključeni i neki prolaznici, poznanici koji su se našli u gradu baš na tom mjestu i željeli su biti dio ove priče.

Spot za pjesmu “Baš svaki put” dosad je na Youtubeu pogledalo gotovo 30.000 ljudi i reakcije su jako dobre.

Glazba i stihovi: Tihomir Kožina i Goran Šafarić

Aranžman: Goran Šafarić

Producent: Drago Smokrović-Smokva

Glumci: Zoja Legin i Ervin Šafarić

Redatelj, kamera i montaža: Žan Novosel

Zahvala: Family park Zmajček – obitelj Hergotić

- Advertisement -

Najnovije objave