Četvrtak, 8. prosinca 2022.

VIDEO Bruno Bogojević nakon pola godine stanke pronašao novi klub

Prvi dojmovi su jako dobri. Ekipa me dobro prihvatila, odigrao sam puno utakmica u HNL-u i poznam Rijeku. Rijeka se javila i odmah sam prihvatio, mislim da je to dobar izbor za mene, rekao je Bogojević

Preporučujemo

Bruno Bogojević bio je bez nogometa pola godine. Nakon isteka ugovora napustio je Slaven Belupo, ali novi angažman nije pronašao.

Sve do danas, kad je potpisao ugovor na dvije i pol godine s Rijekom.

– Prvi dojmovi su jako dobri. Ekipa me dobro prihvatila, odigrao sam puno utakmica u HNL-u i poznam Rijeku. Rijeka se javila i odmah sam prihvatio, mislim da je to dobar izbor za mene, rekao je Bruno Bogojević.

Rijeka je u svojoj objavi podsjetila kako navijači pamte Bogojevića kao strijelca pogotka koji je Slavenu Belupu donio pobjedu protiv Dinama (2:1) krajem travnja 2017. Tie je omogućio Rijeci da pobjedom na Osijekom pobjegne Dinamu na velikih osam bodova prednosti na putu do naslova prvaka.

Bogojević je prošao kroz Školu nogometa Slavena Belupa te je za prvu momčad odigrao 142 utakmice uz devet postignutih pogodaka. Ljetos koprivnički klub s njim nije pronašao zajednički jezik za produljenje ugovora, a nema dvojbe da je financijskim dijelom priče potpisom za Rijeku i više nego zadovoljan.

No, nakon relativno duge stanke, za ovog 24-godišnjeg Koprivničanca najvažniji je povratak nogometu. Konkurent na desnom boku bit će mu Alen Grgić, bivši suigrač iz Slavena Belupa u prošloj sezoni.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti