Nedjelja, 25. veljače 2024.

[VIDEO] Jakirović zadovoljan kontrolom utakmice i bodovima, Ferenčina žali za završnim pasom

'Čestitam igračima jedne i druge ekipe što su igrali na blatnjavom terenu u polarnim uvjetima. Dinamu čestitam na zasluženoj pobjedi', rekao je Ferenčina

- Oglas -

Nakon utakmice 17. kola SuperSport HNL-a između Slavena Belupa i Dinama svoje su komentare na konferenciji za novinare dali treneri dvaju momčadi.

– Čestitam igračima jedne i druge ekipe što su igrali na blatnjavom terenu u polarnim uvjetima. Dinamu čestitam na zasluženoj pobjedi. Mogu žaliti za prvih 15-20 minuta kad smo imali par dobrih kontri i polukontri, ali nedostajao nam je završni pas. U nastavku smo pokušali igrati malo više gore, pritiskati Dinamo, ali je utakmica bila gotova kad su oni zabili drugi gol – rekao je Slavenov trener Roy Ferenčina.

- Oglas -

Sergej Jakirović imao je više razloga za zadovoljstvo.

– Pohvalio bih dečke. Na izuzetno zahtjevnom, teškom terenu uspjeli smo maksimalno iskontrolirati utakmicu. Zabili smo gol u pravom trenutku, pokušali smo se na poluvremenu dogovoriti da zabijemo i drugi da nam ne bi nešto zalalutalo. Nakon lijepog driblinga Kaneka Špikić je zabio u stotom nastupu i mirno smo utakmicu priveli kraju te apsolutno zasluženo pobijedili – rekao je Dinamov trener.

Dodao je kako se vratar Zagorac ozlijedio prilikom izlaska iz svlačionice, a pohvalio je i doprinos Japanca Kaneka, autora obje asistencije za Dinamove pogotke.

 

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti