Utorak, 28. rujna 2021.

VIDEO Koncertom popularnih Mejaša započeo ovogodišnji Summer Cock Festival u Đurđevcu

Turistička zajednica grada Đurđevca i ove je godine organizator manifestacije Summer Cock Festival koja će Grad Picoka ispuniti raznim događanjima tijekom cijelog kolovoza

Preporučujemo

Početak već tradicionalnog ljeta u Đurđevcu prepunog glazbenih, kulturnih, edukativnih i sportskih sadržaja obilježio je koncert popularnih tamburaša u starkama, Mejaša, održan u petak na pozornici na središnjem gradskom trgu.

Ovi svestrani glazbenici već 15 godina zabavljaju svoju publiku, a tako je bilo i u Đurđevcu, gdje je publika uglas sa simpatičnim bendom pjevala najpopularnije hitove. Dijelić atmosfere pogledajte OVDJE.

Turistička zajednica grada Đurđevca i ove je godine organizator manifestacije Summer Cock Festival koja će Grad Picoka ispuniti raznim događanjima tijekom cijelog kolovoza. Nakon Mejaša, festival se nastavlja stand up-om Tina Sedlara večeras u 20.30 sati na novoj ljetnoj pozornici ispred Doma kulture Đurđevac.

Ove godine po drugi je puta organiziran i Kvartovski malonogometni turnir u Đurđevcu koji će okupiti najbolje kvartovske ekipe, a koje s prvim utakmicama kreću već u nedjelju s početkom u 19 sati na stadionu ŠRC-a Vlado Leščan-Duspe.

Turistička zajednica je svake nedjelje organizirala i popularne napuhance za djecu te kino projekcije u Domu kulture – sutra u 10.30 sati na rasporedu je avanturistički, obiteljski animirani film Luka, a u 20 sati pogledajte akcijski igrani film Black Widow.

Najnovije objave