Petak, 3. veljače 2023.

VIDEO Mladi nogometaši Lumena iz Varaždina prvi su osvajači Lino lige

Unatoč kiši koja je neumorno padala cijelo prijepodne, 200-tinjak gledatelja vidjelo je pregršt golova, asistencija i lijepih poteza

Preporučujemo

PrednatjecateljiNogometne akademije Lumen iz Varaždina prvi su osvajači turnira ‘Lino liga’ kojeg organizira Nogometni klub Slaven Belupo za dječake rođene 2013. godine.

Na koprivničkom Gradskom stadionu ‘Ivan Kušek – Apaš’ u ponedjeljak je odigrana završnica u kojoj su se momčadi borile za prva četiri mjesta te su razigravale od petog do osmog mjesta.

Zbrajali su se svi osvojeni bodovi na prethodnih sedam turnira, svaki je klub po jednom bio domaćin, te na ovom posljednjem

Prvo mjesto i zlatnu medalju osvojio je Lumen, srebrni je bio Slaven Belupo, a brončani Bjelovar.

Četvrti su bili prednatjecatelji Virovitice, a peti Mladosti iz Ždralova. Na diobi šestog mjesta završili su Starigrad i ŠN Donje Međimurje, dok je osmi bio Graničar iz Đurđevca.

Unatoč kiši koja je neumorno padala cijelo prijepodne, 200-tinjak gledatelja vidjelo je pregršt golova, asistencija i lijepih poteza.

”Hvala svim klubovima prijateljima koji su sudjelovali na turniru i tijekom cijele godine pomagali kako bi organizacija prošla besprijekorno. Vidimo se i iduće godine”, poručuju iz Slavena Belupa.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti