Petak, 2. lipnja 2023.

VIDEO Navijač na utakmici sa Sokolovčanima opalio iz zolje: raketa eksplodirala među igračima

Na videu snimljenom s tribine vidi se navijač domaćih kako iz improviziranog raketnog bacača, koji podsjeća na zolju, teleskopsku cijev ili jednokratni raketni bacač poznat iz ratova 90-ih, ispaljuje neidentificirani projektil u smjeru terena

Svijetom se proširila snimka s utakmice Prve županijske lige ličko-senjske u kojoj su prije dva dana Plitvice iz Plitvičkih Jezera ugostile Sokolac iz Brinja (1:4).

Na videu snimljenom s tribine vidi se navijač domaćih kako iz improviziranog raketnog bacača, koji podsjeća na zolju, teleskopsku cijev ili jednokratni raketni bacač poznat iz ratova 90-ih, ispaljuje neidentificirani projektil u smjeru terena.

On je tamo uskoro i eksplodirao, između igrača na igralištu i onih na klupi. Navijači oko onog koji je ispalio raketu popratili su to oduševljenim uzvicima, nakon čega su počeli skandirati Plitvicama. Zolja je inače lagani bacač raketa za uništavanje oklopnih vozila koji ispaljuje projektile promjera 64 milimetra. Eksplozivna glava lansirana iz nje može probiti 300 mm čvrstog čelika. Ako se meta ne pogodi unutar 4-6 sekundi, aktivira se mehanizam za samouništenje i raketa sama eksplodira, piše Index.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti