Četvrtak, 27. siječnja 2022.

VIDEO Novi ‘Božićni vlog’ vesele obitelji Miholić: kako napraviti ‘Adventski kalendar od WC rola’

Malo boje, puno WC rola, sitnih poklona i uz puno dobre volje sve je jednostavno. Možete i vi to napraviti, a vesela obitelj Miholić zna kako. Pogledajte video i saznajte

Preporučujemo

“Naše male avanture” naziv je Youtube kanala na kojem se četveročlana obitelj Miholić, kako kažu, dobro zezaju i svaki petak objavljuju nove video uratke svojih avantura s putovanja, izazova i još puno toga pod forom “bude to dobro”.

Inače su iz Križevaca, a već tri godine žive i rade u Irskoj. U ovo blagdansko razdoblje odlučili su objavljivati božićne vlogove. U planu imaju objavljivati dva-tri videa tjedno.

Izrada adventskog vijenca bio je njihov prvi “Božićni vlog”, a u videu možete vidjeti kako su ga lijepo svi zajedno na kraju napravili, a pritom se i dobro zabavili.

Izrada “Adventskog kalendara od WC rola” njihov je drugi “Božićni vlog”. Malo boje, puno WC rola, sitnih poklona i uz puno dobre volje sve je jednostavno. Možete i vi to napraviti, a vesela obitelj Miholić zna kako. Pogledajte video i saznajte.

Možete ih zapratiti i na Facebooku i na Instagramu. Nećete požaliti, totalno su cool.

Tata Alen, mama Petra, njihov sinček Lukas i preslatka djevojčica Sofia pozivaju vas da se pretplatite na njihov Youtube kanal, uključite zvonce i saznajte na vrijeme kada izlazi njihov novi video.

- Advertisement -

Najnovije objave