Srijeda, 28. veljače 2024.

[VIDEO] RODEO objavio novi singl ‘Safe Place’ i debut album ‘Many Ways Out’

RODEO su Romana Pavliša (vokal), Dejan Halusek (bas gitara, gitara), Marko Kuhar (bubanj, perkusije), Luka Osrečak (gitara) i Hrvoje Štefanić (trombon)

- Oglas -

Indie rock bend RODEO predstavio je debut album “Many Ways Out” koji se od sada može pronaći u prodaji i na vinilu.

Prve konture albuma predstavljene su singlovima “Imperator”, “Warm Gun” i “Eugene” koji su dali naslutiti spretni izlazak iz ustaljenih okvira indie rocka.

Album “Many Ways Out” kroz 10 radiofoničnih pjesama slušatelja uvodi u sanjive i atmosferične melodije koje na momente odišu filmskom atmosferom, a izmjenom izravnih poruka, detaljne naracije i slika punih simbola pokazuje potentnost jedinstvenog pjesničkog potpisa.

- Oglas -

RODEO – Many Ways Out (2023) Full Album

Popis pjesama:
01. No Cigar
02. Warm Gun
03. Rebels
04. Are We There Yet?
05. Jailors
06. Eugene
07. Imperator
08. Shapes of Idaho
09. Farewell
10. Safe Place

Iskusni akteri domaće alternativne scene u formaciji RODEO od 2021. godine pronalaze slobodu spajajući jazz, progresiju i elemente karakteristične za indie rock, dok lakoća poistovjećivanja pojedinca njihovim tekstovima daje dodatnu težinu.

Patrik Lovrek i Romana Pavliša u spotu 'Eugene'
Patrik Lovrek i Romana Pavliša u spotu ‘Eugene’ // Foto: Dostava zvuka

Album “Many Ways Out” objavljen je za Dostavu Zvuka. Tekstove potpisuje Dejan Halusek, izuzev pjesme “Safe place” za koju je tekst napisala Romana Pavliša, a glazba i aranžmani su djelo cijelog benda.

Mix je snimljen u studiju Pod.room i potpisuje ga Dražen Gavrilović, a za master je bio zadužen Pavle Miholjević. Naslovnica albuma djelo je Hane Belobrk, a za grafičko rješenje pobrinuo se Dejan Halusek.

- Oglas -

Videospot za novi singl “Safe Place” sačinjen je od kadrova iz akcijske RPG igre “Elden Ring” koje je selektirao i montirao Dinko Šimac (Beyond Pines Films).

Album je dostupan putem YouTubea, na Bandcampu izvođača te na svim streaming servisima.

RODEO su Romana Pavliša (vokal), Dejan Halusek (bas gitara, gitara), Marko Kuhar (bubanj, perkusije), Luka Osrečak (gitara) i Hrvoje Štefanić (trombon).

Rodeo je izvođač Dostave Zvuka.

LINKOVI:
facebook.com/rodeoperforming/
instagram.com/ro_deo_/
youtube.com/…/UCmxZU857S1DISkW…/channels

Članovi benda RODEO Dejan Halusek i Romana Pavliša
Članovi benda RODEO Dejan Halusek i Romana Pavliša // Foto: Dostava Zvuka
Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti