Srijeda, 28. veljače 2024.

POSLJEDNJI DIO TRILOGIJE O MASKI IZ ‘IMPERATORA’ Domaći indie rock bend RODEO predstavio svoj novi singl ‘Eugene’

'Eugene' se poigrava elementima amerikane, shoegazea i dream popa kroz prizmu indie rocka, neočekivano ostavljajući suosjećanje za svaku borbu koja se ikad odigrala unutar nas samih

- Oglas -

Uzdanica domaćeg indie rocka, bend Rodeo, predstavlja četvrti singl “Eugene” i njemu pripadajući videospot u kojem gostuje vokalist Patrik Lovrek. Pjesma je smještena usred sinematične priče o dvije suprotnosti koje se sukobljavaju i upotpunjena bogatom simbolikom spota te nas stavlja na korak do njihovog debi albuma.

Novi singl donosi posljednji dio trilogije o maski koja je pokrenula radnju u “Imperatoru” i oslobodila sanjare u “No cigar”. Sukob nevinog i neiskvarenog s ukaljanim i mračnim vjerodostojno se ocrtava kroz Romanin meki i Patrikov dominantni vokal.

“Eugene” se poigrava elementima amerikane, shoegazea i dream popa kroz prizmu indie rocka, neočekivano ostavljajući suosjećanje za svaku borbu koja se ikad odigrala unutar nas samih.

- Oglas -

“Eugene, kojeg glumi gostujući vokalist Patrik Lovrek, u spotu je predstavljen usred svog destruktivnog pohoda, a u tome mu se suprotstavlja Romana Pavliša, RO. Svako stablo veće od uobičajenog njemu postaje prijetnja, a prijetnju se siječe u korijenu. Ona se ruši kako ne bi postala prevelika za oštricu njegove sjekire. Njegov strah je destruktivan, poguban za zbroj i opasan za njegov pohod”, objašnjava RODEO.

Singl je snimio Dražen Gavrilović u studiju Pod.room, mix je odradio Marin Hraščanec u studiju Intek Music, a master potpisuje Pavle Miholjević. Videospot je djelo Dinka Šimca (Beyond Pines Film), Melanie Krog pomogla je prilikom snimanja i rasvjete, a scenarij su osmislili Dinko Šimac i bend.

Podsjetimo, RODEO su Romana Pavliša (vokal), Dejan Halusek (bas gitara, gitara), Marko Kuhar (bubanj, perkusije), Luka Osrečak (gitara) i Hrvoje Štefanić (trombon).

Singl “Eugene” dostupan je putem YouTube kanala benda te na svim streaming servisima.

Rodeo je izvođač Dostave Zvuka.

- Oglas -

https://rodeoband.bandcamp.com
facebook.com/rodeoperforming/
instagram.com/ro_deo_/
youtube.com/…/UCmxZU857S1DISkW…/channels

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti