Utorak, 6. prosinca 2022.

Novi indie rock bend RODEO predstavio se prvim singlom ‘Imperator’

RODEO je indie rock bend čiji su članovi već ostavili traga na nezavisnoj domaćoj sceni u solo i drugim projektima, a čine ga Romana Pavliša (vokal), Dejan Halusek (bas gitara, gitara), Marko Kuhar (bubanj, perkusije), Luka Osrečak (gitara) i Hrvoje Štefanić (trombon)

Preporučujemo

RODEO je u gradu! Novo indie rock ime na domaćoj sceni predstavlja se kroz prvi singl “Imperator” objavljen za diskografa Dostava Zvuka. Peteročlani bend poigrava se elementima jazza i progresije uz vješto nadmetanje sanjivog vokala i zaigranog ritma.

RODEO je indie rock bend čiji su članovi već ostavili traga na nezavisnoj domaćoj sceni u solo i drugim projektima, a čine ga Romana Pavliša (vokal), Dejan Halusek (bas gitara, gitara), Marko Kuhar (bubanj, perkusije), Luka Osrečak (gitara) i Hrvoje Štefanić (trombon).

Članovi benda RODEO Dejan Halusek i Romana Pavliša

“Imperator” osvaja nevjerojatnom lakoćom ulaska u podsvijest slušatelja, pjesma se razvija kroz spretno isprepletanje neočekivanih glazbenih elemenata, a nagovještaj zvuka benda unosi svježinu u moru već provjerenih glazbenih formula.

“Imperator je izlika, razlog i poticaj. On je dozvola za šutnju i kazna za pokušaj. Morem nedaća plovi na luksuznoj jahti, a istovremeno dok gladnima daje, njima se i hrani. Iz beznačajnih riječi stvara velike priče koje očaravaju i privlače priproste glave, a one razborite vječito more”, pojašnjavaju iz indie rock benda RODEO.

Singl, kao i mix, snimljen je u studiju Pod.room Dražena Gavrilovića, dok master potpisuje Pavle Miholjević. Videospot, čija je namjera duboko propitkivanje svijesti, svog unutarnjeg glasa i odnosa prema sebi samom, djelo je Dinka Šimca (Beyond Pines Film).

Singl “Imperator” dostupan je putem YouTube kanala benda te na svim streaming servisima:
YouTube: http://bit.ly/imperator_yt
Deezer: http://bit.ly/imperator_dz
Spottify: http://bit.ly/imperator_sp
Tidal: http://bit.ly/imperator_td
iTunes: http://bit.ly/imperator_it

Rodeo je izvođač Dostave Zvuka.
facebook.com/rodeoperforming/
instagram.com/ro_deo_/
youtube.com/…/UCmxZU857S1DISkW…/channels

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti