Četvrtak, 20. lipnja 2024.

[VIDEO] Slaven znatno oslabljen na gostovanje kod Rijeke: ‘Očekujem dobru utakmicu i dobru energiju, Murić ne ide na put’

Ozlijeđeni su Božić, Sušak, Čović, Šakota i Hlevnjak, dok kartone imaju Lepinjica, Bosec i Agbekpornu. Izvan konkurencije su i Lumala te Nongoh, kao i Mioč

- Oglas -

U posljednjem, 36. kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige Slaven Belupo će u nedjelju gostovati kod Rijeke na Rujevici.

Farmaceuti na Kvarner odlaze znatno oslabljeni, velik broj igrača izostaje zbog ozljeda ili kartona, a neki su izvan konkurencije.

– Puno je dečki s kartonima, imamo i par ozlijeđenih igrača, tko da ćemo popuniti kadar s klincima. Neki će krenuti od početka, neki će dobiti priliku u nastavku. Očekujem opet dobru utakmicu, dobru energiju, bez obzira na to što je zadnje kolo, to me stvarno ne zanima. Želim vidjeti Belupo kao i u ova zadnja tri-četiri kola. Tu nas nije poljubio rezultat radi nekih drugih stvari, no momci su meni dobro izgledali, energija je bila dobra, i takve ih želim vidjeti i u novoj sezoni – najavio je Slavenov trener Ivan Radeljić.

- Oglas -

Ozlijeđeni su Božić, Sušak, Čović, Šakota i Hlevnjak, dok kartone imaju Lepinjica, Bosec i Agbekpornu. Izvan konkurencije su i Lumala te Nongoh, kao i Mioč.

– Branit će Jesenović, a Murić ne ide na put. Nije kazna, to je moja odluka. Nije u pitanju nedisciplina, ali ću davati šansu drugim igračima na tim pozicijama – objasnio je Radeljić.

Standings provided by Sofascore
Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti