Četvrtak, 2. veljače 2023.

VIDEO ukrajinskog vojnika koji je na ratištu zaprosio svoju djevojku postao je apsolutni hit

Ni trenutka nije dvojila, iako šokirana, i rekla mu je 'da'. Dobila je prsten i buketić cvijeća, a on veliki i strasni poljubac

Preporučujemo

Invazija ruskih snaga na Ukrajinu traje već dva tjedna. Situacija je alarmantna, slike koje obilaze svijet iz Ukrajine su šokantne.

No, ima i lijepih priča, a ljubav je, naravno, u prvom planu. Stizale su već informacije da su se neki ovih dana i vjenčali na ratištima, a najnoviji video zaista budi nadu u bolje sutra.

Video smo objavili u ponedjeljak navečer na našoj Facebook stranici, a do danas popodne, u srijedu, pregledalo ga je više od 1,7 milijuna ljudi, ima 40.000 lajkova, više od 1000 komentara i gotovo 2000 šeranja. I te brojke neprestano rastu. Nitko od portala na sjeveru nije dosad imao takvu reakciju na neku objavu na svojoj Facebook stranici. Portal Klikaj.hr još je jednom pokazao da nije slučajno u samom vrhu po popularnosti među regionalnim portalima.

Ništa čudno jer je video zaista romantičan i dirljiv koliko on to može biti u ovim ratnim vremenima.

Naime, na njemu se vidi kako je ukrajinska vojska zaustavila jedan automobil i (kao) provodila kontrolu.

Svi su putnici bili s rukama na automobilu, a u jednom trenutku krenula je pjesma. Tada se kamera fokusira na jednog ukrajinskog vojnika u punoj ratnoj spremi koji je kleknuo ispred svoje djevojke i zaprosio je. Ni trenutka nije dvojila, iako šokirana, i rekla mu je ‘da’. Dobila je prsten i buketić cvijeća, a on veliki i strasni poljubac.

Neka im je sa srećom, da prežive ovaj užasan rat i da zajedno kroče kroz bolju budućnost.

Video možete pogledati OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti