Petak, 24. ožujka 2023.

VIDEO Zekić majstorski zabio na treningu pa poveo svoje igrače na pripreme u Međugorje

Na popisu nema brazilskog lijevog beka Talysa koji je zbog obiteljskih problema otputovao u Brazil

Preporučujemo

Slavenaši su u četiri tjedna obavili 22 treninga i odigrali pet prijateljskih utakmica, a od utorka će završni dio priprema obaviti u Međugorju.

U Bosnu i Hercegovinu su otputovali jutros, a povratak je predviđen za 12. siječnja.

Odigrat će Farmaceuti i dvije prijateljske utakmice. 11. siječnja s Croatijom u Zmijavcima te 12. siječnja s Dugopoljem u Dugopolju.

A na posljednjem treningu uoči puta u Međugorje svoje je golgeterske sposobnosti demonstrirao trener Zoran Zekić. Zatreba li na proljeće špica, imaju Slavenaši i ‘unutarnjih rezervi’.

Video Zekićevog pogotka možete pogledati OVDJE.

Na put su krenuli sljedeći igrači: Ante Vuković, Antun Marković, Ivan Čović, Marko Martinaga, Mario Marina, Jakov Bašić, Tomislav Božić, Adriano Jagušić, Marko Žuljević, Arber Hoxha, Robert Mudražija, Ante Crnac, Nikola Turanjanin, Zoran Kvržić, Mateo Kocijan, Filip Krušelj, Josip Mihalić, Filip Hlevnjak, Nikola Jambor, Vinko Soldo, Benedik Mioč, Novak Tepšić, Duje Ljubić, Erik Riđan, Karlo Herceg, Ioannis Christopoulos, Antonio Bosec, Arb Manaj, Marco Boras i Ivan Krstanović.

Na popisu nema brazilskog lijevog beka Talysa koji je zbog obiteljskih problema otputovao u Brazil, dok je Matko Zirdum po isteku ugovora prešao u malezijski Kuala Lumpur City.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti