Nedjelja, 26. ožujka 2023.

VIDEO Zekić uoči Lokomotive: Imamo problema, ali bitni su energija i mentalno stanje

Svaka moja momčad dosad je zabijala dosta golova iz drugog plana, preko veznih i bočnih igrača, pa i iz prekida. Sve su to detalji koji nam trenutačno ovdje nedostaju, rekao je Zekić

Preporučujemo

Slaven Belupo u subotu gostuje kod Lokomotive u utakmici 25. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige, a utakmicu je najavio trener koprivničkog prvoligaša Zoran Zekić.

– U ovom trenutku su u jako dobroj formi. Odigrali su odlično u Splitu, prije toga i protiv Dinama u Kupu te protiv Rijeke. Moderna su, mlada i okomita momčad. Sviđa mi se i kako Lokomotiva radi tu selekciju, imaju dosta mladih igrača, to je proces koji kod njih traje više od 10 godina. Oni su na pravome putu u smislu toga kako bi klubovi tog formata, tipa nas, trebali raditi. Kažem, nije lako do toga doći, ali treba stremiti tome – rekao je Zekić.

Detalj s utakmice Slaven Belupa i Gorice // Foto: NK Slaven Belupo

Slavenu nedostaje kartonirani napadač Arb Manaj, a nekoliko je igrača ozlijeđeno.

– Mi imamo opet svojih problema u kadru, tako da će to uvelike diktirati i sastav i sustav. No, rekao sam i prošli put, nema plakanja. Imamo to što imamo, snaći ćemo se kako ćemo god znati. Bitni su energija i mentalno stanje.

Je li došlo vrijeme za Ivana Krstanovića?

– U četvrtak sam malo razgovarao s njim, zaista malo golova zabijamo. Dosta se patimo u toj organizaciji, a napadači nam dosta rade, pa budu i dosta umorni. Ne bih stavljao fokus isključivo na centralne napadače. Svaka moja momčad dosad je zabijala dosta golova iz drugog plana, preko veznih i bočnih igrača, pa i iz prekida. Sve su to detalji koji nam trenutačno ovdje nedostaju. Ali evo, ja svaku pressicu pričam što nam fali, a opet nismo toliko loši. Ako ove stvari ispravimo, možda budemo još i bolji.

Što je još rekao Zekić, provjerite u video prilogu Slaven Belupo TV-a.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti