Nedjelja, 14. kolovoza 2022.

VIDEO Zekić: ‘Vrijeme je da se probudimo, a priče iz Osijeka me ne zanimaju’

Nakon ispadanja od kazahstanskog Kizližara, navijači Osijeka na društvenim mrežama u velikom broju 'zovu' Zekića da se vrati u Osijek, ali on tome nije želio pridavati pozornost

Preporučujemo

Trener Slavena Belupa Zoran Zekić najavio je nedjeljno gostovanje u Osijeku. Farmaceuti idu na noge domaćinu koji je u četvrtak iznenađujuće ispao iz Europe.

Kaže Zekić da je teško podnio poraz od Dinama, dva dana nije izlazio iz kuće, a u analizi je igračima ukazao na neke stvari.

– Ako mi nećemo biti na razini, uzalud nam je pričati o Osijeku ili bilo kome drugome. Ako ćemo dobivati ovako smiješne golove iz prekida, totalno neodgovorno, tu pada prvi postulat nogometa. Ne mogu reći da je to stvar kvalitete, već karaktera i odgovornosti, vrijeme je da se probudimo. Isto tako, i da imamo malo više vjere prema naprijed, jer imamo dosta situacija kad dođemo do 16 metara i onda umjesto završnog pasa ili udarca idemo još nešto probati – rekao je Slavenov trener.

Nada se da će njegova momčad ponoviti posljednja dva izdanja iz Gradskog vrta, iako je sada u promijenjenom sastavu.

– Osijek je favorit, posebno kad igra kod kuće. Mislim da u zadnjih par godina imaju velik postotak dobivenih utakmica doma, ali to nam ne smije biti nikakav alibi. Mi se moramo boriti za sebe i tražiti neke dobre stvari. Naravno, kad bi to bilo i nešto bodovno, to bi nas jako zadovoljilo. Nadam se da možemo biti na tragu posljednja dva gostovanja u Osijeku.

Nakon ispadanja od kazahstanskog Kizližara, navijači Osijeka na društvenim mrežama u velikom broju ‘zovu’ Zekića da se vrati u Osijek, ali on tome nije želio pridavati pozornost.

– Ne želim to komentirati. Stalno me se negdje stavlja u neki kontekst, ali ja sam trener Slavena Belupa i posebno sad kad igramo protiv Osijeka me to zaista ne zanima, ne želim to komentirati niti slušati. Ipak me ljudi ovdje plaćaju, mislim da sam dosad pokazao da poštujem ovaj klub i sredinu, i tako ću se ponašati do kraja – kazao je Zekić.

Spomenuo je i kako vjeruje da će Talys i Martinaga odgovoriti zahtjevima na lijevom beku, te da će Nikola Jambor momčadi donijeti stabilnost, iskustvo, jednu vrstu liderstva i dubinu pasa.

Što je još govorio Zekić, možete pogledati u video prilogu Slaven Belupo TV-a.

- Advertisement -

Najnovije objave