Petak, 21. lipnja 2024.

Više je dojava o mogućem trovanju gaziranim pićima u Zagrebu i Varaždinu, evo u kakvom su stanju

Nakon riječkog slučaja, više se osoba u Hrvatskoj javilo liječnicima zbog sumnje na trovanje gaziranim pićem

- Oglas -

Nakon riječkog slučaja, više se osoba u Hrvatskoj javilo liječnicima zbog sumnje na trovanje gaziranim pićem.

O svemu se oglasila u srijedu i zagrebačka, odnosno varaždinska policija.

“Policijska uprava zagrebačka je tijekom jučerašnjeg popodneva, 7. studenog, i danas prijepodne zaprimila nekoliko dojava o osobama koje su zatražile liječničku pomoć zbog određenih nuspojava koje bi se mogle dovesti u vezu s konzumacijom bezalkoholnog pića. Nakon pružene liječničke pomoći u zdravstvenim ustanovama, svih šest osoba je pušteno na kućnu njegu.

- Oglas -

Tijekom postupanja policijski službenici proveli su očevid, izuzeli određene predmete, obavili razgovore s više osoba te su o svim dosadašnjim saznanjima obavijestili nadležne institucije kako bi poduzele mjere iz svoje nadležnosti.

Utvrđivanje svih relevantnih činjenica vezanih uz ovaj događaj se nastavlja”, priopćeno je iz zagrebačke policije.

Coca-Cola potvrdila da povlači dio svojih proizvoda

“Policijski službenici Policijske uprave varaždinske zaprimili su u srijedu, 8. studenog, prijavu Opće bolnice Varaždin da je u utorak, 7. studenog, oko 21.10 sati na Objedinjeni hitni bolnički prijem Opće bolnice Varaždin pristupio 50-godišnji muškarac s ozljedom u vidu korozije usta i ždrijela.

Obavljenim razgovorom utvrđeno je da je navedeni istog dana tijekom poslijepodnevnih sati u jednom ugostiteljskom objektu na području Zagreba konzumirao bezalkoholno piće te je zbog određenih nuspojava koje bi se mogle dovesti u vezu s konzumacijom tog pića, po povratku u Varaždin, zatražio liječničku pomoć u Općoj bolnici Varaždin. Nakon pružene liječničke pomoći, muškarac je otpušten iz bolnice.

- Oglas -

Utvrđivanje svih relevantnih činjenica vezanih uz ovaj događaj se nastavlja”, priopćili su iz varaždinske policije.

Državni inspektorat objavio rezultate analize gazirane vode

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti