Srijeda, 19. lipnja 2024.

Više od šest godina BicKo sustava u Koprivnici i gotovo 78.000 korištenja bicikala

Sustav javnih bicikala ima sedam stanica na kojima se ovih dana provodi redoviti servis te se obnavljaju i bojaju postolja

- Oglas -

Iz koprivničkog Komunalca izvijestilu su javnost kako je u tijeku obnova BicKo stanica kako bi sustav bio spreman za početak nove sezone čim to bude moguće i u skladu s odobrenjima nadležnih Stožera civilne zaštite.

Sustav javnih bicikala ima sedam stanica na kojima se ovih dana provodi redoviti servis te se obnavljaju i bojaju postolja. Stanica kod gradske tržnice tako će prva zasjati u novom ruhu, a nakon nje slijede i ostale: Lenišće, željeznički kolodvor, Cerine, Dom mladih, Kampus i gradsko groblje.

“Bicko sustav je 30. rujna 2019. godine navršio svoju šestu godinu od kada je pušten u funkciju. Rezultati su do sada više nego zadovoljavajući s obzirom na više od 1860 zadovoljnih korisnika i 77.553 korištenja bicikala”, poručuju iz Komunalca.

- Oglas -

Najposjećeniji terminal je kod željezničkog kolodvora, a slijedi terminal kod gradske tržnice. Do sada su štete na biciklima zanemarive što govori o savjesnosti samih korisnika koji su prepoznali vrijednost i korisnost sustava.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti