Četvrtak, 7. srpnja 2022.

Vozačica (71) na raskrižju oduzela prednost prolaska i izazvala tešku prometnu nesreću

Osobno vozilo kojim je upravljala 21-godišnjakinja nakon udara odbačeno je u zaštitnu ogradu, a vozilo kojim je upravljala 71-godišnjakinja van ruba kolnika

Preporučujemo

U subotu, 28. kolovoza, oko 13.30 sati, u Svetom Križu Začretje došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede i jedna osoba lakše tjelesne ozljede.

Naime, do prometne nesreće došlo je na način što je 71-godišnjakinja dolaskom do raskrižja ispred kojeg je propisno postavljen prometni znak ‘obavezno zaustavljanje’ i na kolniku ucrtana puna crta zaustavljanja, osobnim vozilom ušla u raskrižje, a da prethodno nije propustila osobni automobil kojim je upravljala 21-godišnjakinja te je u tom trenutku došlo do sudara dvaju vozila.

Osobno vozilo kojim je upravljala 21-godišnjakinja nakon udara odbačeno je u zaštitnu ogradu, a vozilo kojim je upravljala 71-godišnjakinja van ruba kolnika.

“Ozlijeđenima je liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici Zabok i utvrđeno je kako je 21-godišnjakinja zadobila lakše tjelesne ozljede, a 71-godišnjakinja teške tjelesne ozljede”, priopćila je Policijska uprava krapinsko-zagorska.

- Advertisement -

Najnovije objave